Απογοητευμένος από το σκορ, ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Αυγουστή

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με το Κόσοβο, αλλά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου στο ποδόσφαιρο, Σωφρόνης Αυγουστή.

«Είναι ένα βαρύ σκορ αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Έκαναν απίστευτη προσπάθεια αλλά στην πρώτη φάση που έκανε το Κόσοβο, κατάφερε να σκοράρει. Είναι κρίμα, αδικούν τους εαυτούς τους και την προσπάθεια τους. Ήδη μίλησα μαζί τους στα αποδυτήρια και τους είπα ότι όλοι μαζί θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, να γυρίσουμε σελίδα, να πιστέψουμε στην ομάδα μας», ανέφερε ο κ. Αυγουστή, σύμφωνα με την ΚΟΠ.

Πρόσθεσε πως οι αποδοκιμασίες στον εθνικό μας ύμνο «μάς έδωσαν κίνητρο αλλά για άλλη μια φορά οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας. Πρέπει και εμείς στους αγώνες μας να έχουμε την στήριξη του κόσμου, σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε. Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Λιθουανία και πρέπει να το κερδίσουμε για να αποφύγουμε τις περιπέτειες στον όμιλο. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά και να μας στηρίξει», είπε.

Ο κ. Αυγουστή δεν παρέλειψε, εξάλλου, να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική Ελπίδων και στον προπονητή της Κωνσταντίνο Μακρίδη για την εκτός έδρας νίκη επί της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απογοητευμένος από το σκορ, ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Αυγουστή
Νίκη Εθνικής Ελπίδων επί Βοσνίας στο φινάλε προκριματικών Ευρωπ. Πρωταθλήματος
Η νέα απαγόρευση μετακίνησης, ο κίνδυνος αθέμιτου ανταγωνισμού και η αλλαγή στάσης μετά το Απόλλων-ΑΕΛ
Βαριά ήττα 3-0 παρά την αξιόλογη εμφάνιση για την Κύπρο
Η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι με το Κόσοβο
Άραγε μπορεί για το διπλό η Εθνική του Αυγουστή κόντρα στο Κόσοβο-Πληθώρα επιλογών στη Fonbet
Αντίδραση της Ανόρθωσης για την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών-«Η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα είναι αναφαίρετο δικαίωμα»
Χωρίς οπαδούς η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ-Απόφαση της ΚΟΠ
Πρώην τερματοφύλακας Κυπριακής ομάδας άλλαξε θέση και έγινε επιθετικός-Πέτυχε τέρμα στο ντεμπούτο του
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική αντιμετωπίζει στην Πρίστινα το Κόσοβο