Ο Λιονέλ Μέσι θεωρεί ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον

Μετά από 20 περίπου χρόνια δεν θα είναι υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με το θεσμό που είναι και ρέκορντμαν.

Ο Λιονέλ Μέσι όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει στις 8 κατακτήσεις, καθώς φέτος έμεινε εκτός λίστας και με την κουβέντα να έχει ανάψει ως προς το ποιος είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί, ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής ψήφισε Λαουτάρο Μαρτίνεζ!

«Είχε μια εντυπωσιακή χρονιά. Σκόραρε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και ήταν ο πρώτος σκόρερ. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλο», είπε ο «Πούλγκα» μετά τη νίκη της Αργεντινής με 6-0 επί της Βολιβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Ο Μαρτίνεζ βοήθησε τα μέγιστγα στην κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην ιστορία της Ίντερ, με τον 27χρονο να αναδεικνύεται -για πρώτη φορά στην καριέρα του- πρώτος σκόρερ στη Serie A με 24 τέρματα. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο «Τόρο» βοήθησε την «αλμπισελέστε» να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ στον τελικό με την Κολομβία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση με πέντε τέρματα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος