Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στις αντιδράσεις της Ανόρθωσης, για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών η ΑΕΚ, η οποία τονίζει ότι δεν θα απαντήσουν στα όσα τους καταλογίζουν, ότι οι ίδιοι ζήτησαν την απαγόρευση.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε ότι «εμείς συνειδητά αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους. Είχαμε δεχθεί πολλές κλήσεις για να τοποθετηθούμε, αλλά δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Το ίδιο πράξαμε το τελευταίο δίμηνο, όταν έγιναν κάποια θλιβερά γεγονότα».

Σημείωσε εξάλλου πως «εμείς θέσαμε τους προβληματισμούς μας για όσα έγιναν το τελευταίο δίμηνο, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε την περασμένη βδομάδα. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε στάση, δεν επιθυμούμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα».

Για την καλή παράδοση που έχει η ομάδα του απέναντι στην Ανόρθωση, είπε πως «την προηγούμενη αγωνιστική έπρεπε να σπάσουμε μία παράδοση, τώρα να τη διευρύνουμε. Θέλουμε να βρούμε τους τρόπους να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε ανοδική πορεία. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όχι όπως κάναμε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Το θέμα είναι να μην κολλάμε στο παρελθόν αλλά να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια».

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, υπέδειξε ότι «από τη στιγμή που είναι λίγες οι μέρες μέχρι το παιχνίδι, το πιο πιθανό θα στερηθούμε τον Λέδες λόγω μυϊκού τραυματισμού. Σήμερα το απόγευμα θα δούμε τους παίκτες που θα επιστρέψουν στην προπόνηση. Είναι κι ο Ναούμ και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Καμπρέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»
Απογοητευμένος από το σκορ, ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Αυγουστή