Η τελευταία ευκαιρία της Mercedes να δώσει στον Χάμιλτον μονοθέσιο «νικητή»

To τελευταίο της «χαρτί» αναμένεται να παίξει η Mercedes-AMG στο επερχόμενο Grand Prix ΗΠΑ. Η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται για τους τελευταίους έξι αγώνες της σεζόν και θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορη τόσο στο πρωτάθλημα οδηγών όσο και στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει νίκες.

Στο Τέξας η Mercedes θα παρουσιάσει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στην W15 E-Performance. Πρόκειται για το τελευταίο της αεροδυναμικό πακέτο με το οποίο ευελπιστεί πως θα είναι στη μάχη της νίκης και με τους δύο οδηγούς της. Επιπλέον η απόδοσή τους θα παίξει ρόλο και στη βάση του μονοθεσίου του 2025.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ, μίλησε για το τελευταίο μέρος της φετινής σεζόν της Formula 1: «Αυτό το τριήμερο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας έντονης περιόδου μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε έξι αγώνες σε οκτώ εβδομάδες και ο τελευταίος είναι στο Άμπου Ντάμπι. Μπορεί να μην διεκδικούμε κάποιο πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ώστε να παλέψουμε για να δημιουργήσουμε αξιομνημόνευτες στιγμές. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορούμε και να χτίσουμε ρυθμό για το 2025. Θέλουμε επίσης να αποχαιρετίσουμε τον Χάμιλτον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επιπλέον ο Αυστριακός μίλησε για την αναβάθμιση που θα έχει η Mercedes στον αγώνα του Τέξας: «Μετά τον αγώνα της Σιγκαπούρης έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε αναλύσει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε. Στο Τέξας θα έχουμε το τελευταίο πακέτο αναβαθμίσεων της σεζόν με το οποίο θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή. Οι αναβαθμίσεις αυτές θα μας βοηθήσουν ώστε να βρούμε τον καλύτερο δρόμο στην εξέλιξη του επόμενου μονοθεσίου μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον τοίχο ο Λάντο Νόρις
Αφιέρωμα του NBA στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε
Ιστιοπλοΐα: Στην κορυφή της Ευρώπης η Ερμιόνη Γκίκα
Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: «Αυτή τη φορά το σώμα μου είπε αρκετά»
ΝΒΑ: Αρχίζουν τα playoffs, με φαβορί τους Σέλτικς-Κόντρα στους Πέισερς η πρώτη μάχη του Αντετοκούνμπο
Για πρώτη φορά οι γυναίκες αθλήτριες θα είναι περισσότερες από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες
Πρώτος στον κόσμο ημιμαραθώνιος ρομπότ-ανθρώπων στο Πεκίνο
Ρεαλιστής ο Χάμιλτον: «Προς το παρόν προσπαθώ να μπω στην πρώτη δεκάδα»
Τρίτη συνεχόμενη νίκη και βήμα παραμονής για την Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 93-71: Διέλυσε τους Βαυαρούς και τώρα Ολυμπιακός