Η τελευταία ευκαιρία της Mercedes να δώσει στον Χάμιλτον μονοθέσιο «νικητή»

To τελευταίο της «χαρτί» αναμένεται να παίξει η Mercedes-AMG στο επερχόμενο Grand Prix ΗΠΑ. Η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται για τους τελευταίους έξι αγώνες της σεζόν και θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορη τόσο στο πρωτάθλημα οδηγών όσο και στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει νίκες.

Στο Τέξας η Mercedes θα παρουσιάσει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στην W15 E-Performance. Πρόκειται για το τελευταίο της αεροδυναμικό πακέτο με το οποίο ευελπιστεί πως θα είναι στη μάχη της νίκης και με τους δύο οδηγούς της. Επιπλέον η απόδοσή τους θα παίξει ρόλο και στη βάση του μονοθεσίου του 2025.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ, μίλησε για το τελευταίο μέρος της φετινής σεζόν της Formula 1: «Αυτό το τριήμερο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας έντονης περιόδου μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε έξι αγώνες σε οκτώ εβδομάδες και ο τελευταίος είναι στο Άμπου Ντάμπι. Μπορεί να μην διεκδικούμε κάποιο πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ώστε να παλέψουμε για να δημιουργήσουμε αξιομνημόνευτες στιγμές. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορούμε και να χτίσουμε ρυθμό για το 2025. Θέλουμε επίσης να αποχαιρετίσουμε τον Χάμιλτον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επιπλέον ο Αυστριακός μίλησε για την αναβάθμιση που θα έχει η Mercedes στον αγώνα του Τέξας: «Μετά τον αγώνα της Σιγκαπούρης έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε αναλύσει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε. Στο Τέξας θα έχουμε το τελευταίο πακέτο αναβαθμίσεων της σεζόν με το οποίο θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή. Οι αναβαθμίσεις αυτές θα μας βοηθήσουν ώστε να βρούμε τον καλύτερο δρόμο στην εξέλιξη του επόμενου μονοθεσίου μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Κριστιάνο παίρνει τα διπλάσια από τον Μέσι, αμείβεται με 500 ευρώ το λεπτό
Ο Μεντβέντεφ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για ένα παιχνίδι τένις στη Σαουδική Αραβία
Μεγάλη νίκη του Κεραυνού-Ήττες για ΑΕΚ, Ανόρθωση και γυναικεία ΑΕΛ στο Europe Cup
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μονακό στην ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Euroleague
Αποθέωσε τον Σπανούλη ο Αντετοκούνμπο-«Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι τα πράγματα, δεν ήθελα να τον απογοητεύσω»
Αποκλεισμός για τα αδέλφια Τσιτσιπά στο τουρνουά της Αμβέρσας
Tετραετές συμβόλαιο στους Γκρίζλις υπέγραψε ο Σκότι Πίπεν Τζούνιορ
«Μακρύς ο δρόμος για ισότητα των φύλων στον αθλητισμό»
«Άχρηστες οι συγκρίσεις του Βig-4 με Σίνερ και Αλκαράθ, κέρδισα τα τρόπαια χάρη σε Τζόκοβιτς και Φέντερερ»
Ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών