Αγόρασε φανέλα της Πορτογαλίας online, ζήτησε αυτόγραφο από τον Νάνι κι εκείνος του την έκλεψε

Καμιά φορά, στα second hand μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Αυτή είναι μια άποψη που την έχουν αρκετοί και ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν online εφαρμογές όπως το Vinted.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ένας Πορτογάλος, ο οποίος ξαφνικά έπεσε πάνω σε μια φανέλα της εθνικής της χώρας του και συγκεκριμένα του Νάνι, την οποία βρήκε στην (αρχική) τιμή των 225 ευρώ, ένα ποσό που αποφάσισε να παζαρέψει μιας και -σύμφωνα με τον πωλητή- μπορεί να μην ήταν επίσημη φανέλα και να μην είχε φορεθεί από τον Νάνι σε κάποιο παιχνίδι, παρά μόνο είχε φτιαχτεί έτσι για να δείχνει ως επίσημη εμφάνιση της Πορτογαλίας.

Μία ημέρα μετά την παραλαβή της φανέλας, ο οπαδός πήγε στο προπονητικό της Εστρέγια ντε Αμαντόρα, την ομάδα στην οποία βρίσκεται τώρα ο Νάνι, έχοντας ως στόχο του να συναντήσει ένα από τα ινδάλματά του και να τον βάλει να την υπογράψει.

Και τότε ο Νάνι του την... ψείρισε! Ο Πορτογάλος εξτρέμ ξαφνιάστηκε όταν είδε τη φανέλα και ρώτησε τον οπαδό από πού είναι και πού τη βρήκε, ισχυριζόμενος μάλιστα πως εκλάπη από εκείνον πριν από αρκετά χρόνια. Τότε ο οπαδός του έδειξε την απόδειξη αγοράς από την εφαρμογή, ωστόσο ο πρώτος δεν πείστηκε και του την άρπαξε από την κρεμάστρα, την έβαλε στο αυτοκίνητο, έκλεισε το παράθυρο και απομακρύνθηκε, αφήνοντας... παγωτό τον καταγγέλλων.

Αφότου ξεπέρασε το σοκ, ο άνδρας πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον Νάνι για κλοπή, ζητώντας είτε να του επιστραφεί η φανέλα είτε το ποσό (150 τελική από 225€) που έδωσε για να την αγοράσει, και σύμφωνα με τον ίδιο πλέον σκέφτεται να ζητήσει συνοδεία αστυνομικών για να πάνε μαζί στο προπονητικό και να ζητήσουν από τον Νάνι να επιστρέψει τη φανέλα.

Το σκηνικό είναι λίγο καλύτερο από τότε που ένας παίκτης της Μάλαγα ζήτησε 50€ για να δώσει μια φανέλα του σε έναν οπαδό που του τη ζήτησε, αλλά εκεί υπήρχε λόγος, μιας και ο ισπανικός σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε βάλει πλαφόν στις φανέλες που μπορεί να μοιράζει ένας παίκτης της πριν αρχίσει να τις χρεώνεται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αγόρασε φανέλα της Πορτογαλίας online, ζήτησε αυτόγραφο από τον Νάνι κι εκείνος του την έκλεψε
Η «Marca» βράβευσε τον Μέσι ως τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους τίτλους
Νέα σενάρια από την Αργεντινή για την ΑΕΚ και τον Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ
Αυτοί είναι οι top 10 ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο
H Μπαρτσελόνα χρωστάει ακόμα 147 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές
Ο Λιονέλ Μέσι θεωρεί ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον
Φόβοι πως ο Αλάμπα δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο
Ο… αγέραστος Λούκα Μόντριτς θέλει να παίξει με την Κροατία στο Μουντιάλ του 2026
Εισαγγελική πρόταση για φυλάκιση του πρώην άσου της Μονακό Μπεν Γιεντέρ για την υπόθεση βιασμού
Η Μπενφίκα παραπέμφθηκε σε δίκη για διαφθορά και στημένους αγώνες