Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Fonbet | 18+ |Παίξε με ασφάλεια. Θέσε τα όρια σου. |https://safergambling.gov.cy/ |Η Fonbet κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με αριθμό B012.

Έτοιμες να γράψουν ιστορία στο Conference League, είναι οι κυπριακές ομάδες ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, οι οποίες συνεχίζουν στο League Phase της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ένα νέο τρόπο, μίνι πρωταθλήματος.

Για την πρώτη αγωνιστική λοιπόν, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, ρίχνεται στη μάχη πρώτη η Ομόνοια, η οποία θα φιλοξενήσει την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ στο καυτό ΓΣΠ. Μέσα από την Fonbet, οι πράσινοι παρουσιάζονται ως το απόλυτο φαβορί, καθώς η νίκη τους προσφέρεται με απόδοση 1.40, ενώ από την άλλη το διπλό είναι στα 8.50. Ταυτόχρονα, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο στάδιο της πρωτεύουσας, δίνεται με απόδοση 4.90.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΑΠΟΕΛ αναμετράται εκτός έδρας με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο, με τη νίκη των γαλαζοκιτρίνων να προσφέρεται στο 1.95, ενώ ο άσος είναι στα 4.50. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτό δίνεται στα 3.35. Πάντως, ανάμεσα στην ποικιλία στοιχηματικών επιλογών, το Over 2.5 προσφέρεται στα 2.25, ενώ το Under 2.5 δίνεται με απόδοση 1.65.

Την ίδια ώρα με τους περσινούς πρωταθλητές, αγωνίζεται εκτός έδρας και η Πάφος FC κόντρα στην Πέτροκουπ, με την Fonbet, να προσφέρει σειρά στοιχηματικών επιλογών για την εν λόγω αναμέτρηση. Η παφιακή ομάδα που παρουσιάζεται ως φαβορί, η νίκη της προσφέρεται στο 1.87, ενώ από την άλλη, η νίκη της Πέτροκουπ, δίνεται με απόδοση 4.30. Το ισόπαλο αποτέλεσμα επίσης, προσφέρεται με απόδοση 3.70.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου (Instagram, TikTok, Youtube, Facebook).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις! *Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να λάβετε 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα.

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
«Οι διαιτητές πήραν όλες τις αποφάσεις κατά της Μίλαν»
Μένει άλλους δυο μήνες εκτός ο Σο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επτάρα η Ντόρτμουντ, πεντάρα η Μπαρτσελόνα-Τα αποτελέσματα του Champions League
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola