Τεν Χαγκ: «Έχω αποδείξει ότι στο τέλος πάντα κερδίζω, σε έξι χρόνια έχω οκτώ τίτλους»

Κόντρα σε όσα γράφονται για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε ψύχραιμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Sports» και δήλωσε σίγουρος ότι η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τρόπαια, όπως έχει αποδείξει τις περασμένες σεζόν.

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ έχει μετατρέψει τον Έρικ Τεν Χαγκ και πάλι σε πρωταγωνιστή των βρετανικών ΜΜΕ, αφού η φημολογία γύρω από το μέλλον του στους Κόκκινους Διαβόλους φουντώνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έχει τη στήριξη της διοίκησης, ωστόσο, η αβεβαιότητα που επικρατεί στη Γιουνάιτεντ και τα κρίσιμα επόμενα παιχνίδια με Πόρτο και Άστον Βίλα (αμφότερα εκτός) έχουν ανοίξει για τα καλά την κουβέντα σχετικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, με τη «Gazzetta Dello Sport» μάλιστα να αναφέρει πως ο ίδιος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει προτείνει τον Μαξ Αλέγκρι στη διοίκηση του κλαμπ.

Παρ' όλα αυτά, ο 54χρονος τεχνικός δεν δείχνει να συμμερίζεται όσα γράφονται γι' αυτόν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Sports», δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τρόπαια, όπως έχει κάνει σε κάθε σεζόν της καριέρας του την τελευταία εξαετία.

«Θα ολοκλήρωσουμε με επιτυχίες τη σεζόν. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι λόγος να πανικοβάλλομαι. Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα, αυτή η ομάδα μπορεί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν πιστεύει πως θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Γιουνάιτεντ μετά τα επόμενα δύο παιχνίδια, συμπλήρωσε:

«Δεν ανησυχώ για , δεν το σκέφτομαι. Το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μια ενότητα με τον ιδιοκτήτη και τη διοίκηση. Κάναμε αυτή τη συμφωνία και είμαστε όλοι πίσω από αυτή την απόφαση. Ξέρουμε ποια είναι η στρατηγική μας, να φέρουμε νεαρούς παίκτες σε αυτή την περίοδο μετάβασης. Ξέρουν όμως στις τελευταίες μου έξι σεζόν πάντα υπάρχουν τίτλοι τον Μάιο κι αυτός είναι ο στόχος, έχω οκτώ τίτλους σε έξι χρόνια».

Δειτε Επισης

Τερίμ: Τουρκικό σενάριο τον φέρνει κοντά στην Νέφτσι Μπακού
Τεν Χαγκ: «Έχω αποδείξει ότι στο τέλος πάντα κερδίζω, σε έξι χρόνια έχω οκτώ τίτλους»
Τα «θηρία» του Champions League θα ψάξουν το 2/2
«Οι διαιτητές πήραν όλες τις αποφάσεις κατά της Μίλαν»
Μένει άλλους δυο μήνες εκτός ο Σο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επτάρα η Ντόρτμουντ, πεντάρα η Μπαρτσελόνα-Τα αποτελέσματα του Champions League
Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα-Τιμωρήθηκε για ένα μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη
ΒΙΝΤΕΟ: Ποδοσφαιριστής «πέταξε» στον αέρα και έδιωξε σίγουρο γκολ-Έφτασε το πόδι του στο οριζόντιο δοκάρι
ΒΙΝΤΕΟ: Η διαιτητής που παράτησε το ποδόσφαιρο για να γίνει μοντέλο
Στον «αέρα» ο Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα