BINTEO: Ασταμάτητος Μέσι με δεύτερο χατ τρικ σε δύο παιχνίδια

Τι και εάν έχει φτάσει τα 37. Τι και εάν μέσα σε τέσσερις ημέρες είχε ταξίδια σε Αργεντινή, για να συνθλίψει με 6-0 τη Βολιβία με προσωπικό σόου, Ισπανία, για να παραλάβει το βραβείο του GOAT του ποδοσφαίρου από τη Marca, και επιστροφή στο Μαϊάμι για να παίξει με την Ίντερ στο ματς κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ για το MLS, ο Λιονέλ Μέσι δεν καταλαβαίνει και αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ότι χαίρεται ξανά το παίζει μπάλα.

Ο Πούλγκα έδωσε ακόμη μία παράσταση στα γήπεδα της Αμερικής, με θύμα αυτή τη φορά τη Νιού Ίνγκλαντ, η άμυνα της οποίας δεν κατάφερε να αποτρέψει να μαζέψει τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα της ομάδας της, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο δράστης των τριών από των συνολικά έξι γκολ.

Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο χατ-τρικ του Λίο σε τέσσερις μέρες, 59o στην καριέρα του και πρώτο με τον αμερικανικό σύλλογο, που είχε ως άξιο συμπαραστάτη τον κολλητό του, Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μοίρασε ακόμη δύο ασίστ, αμφότερες στον Μέσι στο τέταρτο και το έκτο τέρμα της Ίντερ Μαϊάμι.

Αυτό που είναι το πιο εξωφρενικό, είναι ότι ο αρχηγός της Αλμπισελέστε σημείωσε το χατ-τρικ μόλις σε 24', αφού πέρασε αλλαγή στο 57' και μέχρι το 81' είχε "καθαρίσει την μπουγάδα" διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Τη φετινή σεζόν, σε 22 συμμετοχές σε Ίντερ Μαϊάμι και εθνική Αργεντινής, ο Μέσι μετράει 22 γκολ και 12 ασίστ σε 1720'.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
BINTEO: H Τσέλσι κατακτούσε τον κόσμο και Σάντσο και Μαντουέκε ήταν σε συναυλία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»