«Η Ανόρθωση κουράστηκε να είναι κομπάρσος, θα πρέπει να προχωρήσει, μόνο με επιτυχίες»

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα, μίλησε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας και ιδιοκτήτης της ομάδας χειροσφαίρισης, Ανδρέας Ανδρέου.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, στον Σπορ FM, αναφέρθηκε αρχικά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι «είναι ένας ιδιαίτερός αγώνας μεταξύ δυο μεγάλων συλλόγων. Η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση, είναι ένας δύσκολος αγώνας. Οι φίλαθλοι των δυο ομάδων θα απολαύσουν έναν πολύ ωραίο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό να αναφέρουμε στον κόσμο της ομάδας, τιμωρηθήκαμε πριν λίγα χρόνια με αποκλεισμό και προστύμματα. Αν υπάρχει το οτιδήποτε ξανά δεν ξέρω αν θα υπάρχει η ομάδα στο μέλλον. Μέσα από τους αγώνες στην Ευρώπη στα ταμεία της ομάδας πηγαίνουν σημαντικά ποσά, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Ηη προπώληση πηγαίνει αρκετά καλά στο τέλος να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο. Στόχος είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν, είπε ότι «υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ δυνατές. Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το μυαλό τώρα είναι στραμμένο στα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Σε σχέση με τον χειροσφαιριστή της ομάδας, Λευτέρη Σεϊρεκίδη, που θα αγωνιστεί απέναντι στον πατέρα του που είναι o προπονητής του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν τέσσερις παίχτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, σίγουρα ο κάθε αθλητής βλέπει το καλό της ομάδας. Ο Σεϊρεκίδης είναι ένας αθλητής που δεν του αρέσει να χάνει».

Όσον αφορά την κατάσταση στο χάντμπολ, υπέδειξε ότι «τα προβλήματα που υπάρχουν για το γήπεδο είναι ένας τεράστιος βραχνάς. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό δεν μπορεί σαν κράτος να μην παρέχεις γήπεδα για να αθλούνται τα παιδιά. Δεν γίνεται να μην μπορείς να δώσεις κάποια εκατομμύρια. Κάνουμε θυσίες οι παράγοντες των ομάδων για να αθληθούν τα μικρά παιδιά. Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αθλητισμός είναι όλα τα αθλήματα».

Κληθείς να σχολιάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης, είπε «καλές επιτυχίες να ευχηθούμε, είμαστε υπόχρεοι να σταθούμε δίπλα στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Η Ανόρθωση κουράστηκε να είναι κομπάρσος. Η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει, μόνο με επιτυχίες μπορεί να υπάρξει χαμόγελό στον Ανορθωσιάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Σολ έβαψε κιτρινοπράσινο το ντέρμπι-Έχασε σωρεία ευκαιριών η ΑΕΚ, άγγιξε την ισοφάριση η Ανόρθωση
Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα-Κέρδισε την Ομόνοια 29Μ
ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούσε πυξίδα και δραπέτευσε από το Δασάκι ο Άρης-Συνεχίζει το κυνήγι της Πάφου
«Η Ανόρθωση κουράστηκε να είναι κομπάρσος, θα πρέπει να προχωρήσει, μόνο με επιτυχίες»
Αλλαγή διαιτητή στον αγώνα του Απόλλωνα με την Ομόνοια 29Μ-Εκτός για λόγους υγείας ο Τεχράνυ
Με ντέρμπι και δύο παιχνίδια με φαβορί συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα
Επτά αγωνιστικές, έξι βόμβες μεγατόνων-Τελευταίο θύμα η Ομόνοια
Η γκολάρα του Μπάρι και ο εξαιρετικός Αντεμπάγιο έδωσαν την νίκη στους «βυσσινί»
Ονειρικό ντεμπούτο Χιμένεθ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με πεντάρα
Αρχίζει η 7η αγωνιστική του πρωταθήματος ποδοσφαίρου