Θύματα ληστείας οι Ντουγκλας Λουίζ και Αλίσα Λέμαν-Έφυγαν με λεία μισού εκατομμυρίου οι δράστες

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Λάτσιο και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από νωρίς με 10 παίκτες, η «Μεγάλη Κυρία» χρειάστηκε να φτάσει στο 85' για να λυτρωθεί με ένα αυτογκόλ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης ήταν ο Βραζιλιάνος Ντούγκλας Λουίζ, ο οποίος μετακόμισε στο Τορίνο πριν από λίγους μήνες μαζί με τη σύντροφο του Αλίσα Λέμαν η οποία αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα των μπιανκονέρι.

Η Ελβετίδα δεν ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της, καθώς είχε ταξιδέψει από νωρίς για το Μιλάνο όπου σήμερα νωρίς το μεσημέρι αντιμετώπισε στο μεγάλο ντέρμπι την Ίντερ (0-0 το τελικό σκορ).

Με το φινάλε του αγώνα στο γήπεδο της Γιουβέντους ο Ντούγκλας Λουίζ βγήκε για φαγητό με τους συμπαίκτες του, ωστόσο λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο σπίτι τους καθώς χτύπησε ο συναγερμός.

Όταν έφτασε εκεί ο Βραζιλιάνος αντίκρισε περιπολικά της αστυνομίας που επίσης είχαν ενημερωθεί για την παραβίαση της οικείας του χωρίς όμως να εντοπίσουν τους δράστες.

Οι τελευταίοι γνωρίζοντας ότι έχουν λίγο χρόνο στη διάθεση τους πριν αποχωρήσουν κατάφεραν να αποσπάσουν 11 ρολόγια συνολικής αξίας περίπου 500.000 ευρώ, αλλά και αρκετά από τα κοσμήματα της Λέμαν για τα οποία δεν έχει γίνει εκτίμηση μέχρι στιγμής.

Εδώ να σημειώσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά και με άλλους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους καθώς θύματα ληστείας είχαν πέσει και οι Μοϊσές Κεάν, Καϊό Χόρχε, Άνχελ Ντι Μαρία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έπαθαν Αλφαμέγα Αρένα στη Σουηδία-Δεν αποχωρούσαν οι οπαδοί της Χάμαρμπι και ο αγώνας διακόπηκε
Στην κορυφή με buzzer beater του Στόουνς η Σίτι-Κέρδισε εκτός έδρας τη Γουλβς
Στην κορυφή η Νάπολι με υπογραφή Κβαρατσχέλια-Κέρδισε με 1-0 την Έμπολι
Θύματα ληστείας οι Ντουγκλας Λουίζ και Αλίσα Λέμαν-Έφυγαν με λεία μισού εκατομμυρίου οι δράστες
ΒΙΝΤΕΟ: Eνεπλάκη σε τροχαίο ο Μπονιφέις-Διαλύθηκε το όχημά του
Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα μετά από σχεδόν έναν χρόνο ο Γκάβι
BINTEO: Ασταμάτητος Μέσι με δεύτερο χατ τρικ σε δύο παιχνίδια
Απέδρασε από το Μπαλαΐδος με σκόρερ Εμπαπέ, Βινίσιους και με μαγεία Μόντριτς
Θρυλικός Μόντριτς... Έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ
Ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι ο Σουάρες