Τα αγγλικά media αποκάλυψαν την κατάθεση Μαρινάκη: «Χρειάζεται συχνά να βήχει και ο βήχας έχει φλέγματα»

Η FA αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να τιμωρήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για πέντε αγωνιστικές, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φούλαμ στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η Φόρεστ από την πλευρά της άσκησε έφεση στην εν λόγω απόφαση, ενώ μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα αγγλικά media οι λόγοι της απόφασης, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Όπως αναφέρουν, ο διαιτητής του αγώνα, Τζος Σμιθ, μαζί με τον τέταρτο διαιτητή κατέθεσαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης «έφτυσε σκόπιμα προς το έδαφος δίπλα τους, καθώς εκείνοι περπατούσαν στη φυσούνα για τα αποδυτήρια του Σίτι Γκράουντ, μετά τη λήξη του ματς».

Με τη σειρά του, ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στους ανθρώπους που διεξήγαγαν την έρευνα ότι «χρειάζεται συχνά να βήχει και ότι ο βήχας περιέχει φλέγματα», με την υπεράσπισή του να ισχυρίζεται ότι «αν πρέπει να φτύσει, φτύνει σε ένα χαρτομάντηλο αν αυτό είναι διαθέσιμο, διαφορετικά στο πάτωμα. Την ημέρα που έγινε το περιστατικό, υπέφερε από βήχα και έπαιρνε παστίλιες. Καθώς πλησίαζαν οι διαιτητές ένιωσε να του έρχεται βήχας και έβηξε προς το πάτωμα, κάτω και δεξιά του, δηλαδή μακριά από την πορεία που ακολουθούσαν οι διαιτητές». Ο βήχας αυτός προέρχεται εξαιτίας των «δύο ή τριών πούρων που καπνίζει ανά ημέρα».

Ο Μαρινάκης έχει ήδη εκτίσει την πρώτη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του στο χθεσινοβραδινό ματς με την Κρίσταλ Πάλας (21/10) και θα απουσιάσει επίσης από τα ματς με τις Λέστερ, Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ και Άρσεναλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τα αγγλικά media αποκάλυψαν την κατάθεση Μαρινάκη: «Χρειάζεται συχνά να βήχει και ο βήχας έχει φλέγματα»
Η Ελλάδα πρώτη σε βαθμούς στο Nations League από την ίδρυσή του - Εκτός 20άδας η Αγγλία
Οι ποινές που προβλέπονται για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, Λαμέλα και «φροντιστές»
Στιγμές τρόμου για τέσσερις παίκτες της Παναχαϊκής-Ληστές προσπάθησαν να μπουν στα σπίτια τους
Ο γιος του Ζίβκοβιτς φόρεσε τα ασπρόμαυρα για τον πατέρα του (pic)
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στην ισοπαλία, νίκη για Άρη, «γκέλα» για Ολυμπιακό
Μεγάλη γκέλα για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης-Προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε από τον Λεβαδειακό
Ασύλληπτος Μανωλάς... Έκανε ντεμπούτο, έπαιξε σέντερ φορ και έβαλε πέντε γκολ με τον Πανναξιακό
Επιμένουν οι Μεξικανοί για Αλμέιδα-Γράφουν ξανά για το ενδιαφέρον της Τσίβας
Σε μια συγκινητική τελετή αποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ οι συμπαίκτες του σε Παναθηναϊκό και Εθνική