Επαφές με Τσάβι αποκαλύπτουν οι Άγγλοι-Οι υποψήφιοι σε περίπτωση απόλυσης του Τεν Χάγκ

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, εμφανίζεται ως πιθανός στόχος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που η ομάδα αποφασίσει να απολύσει τον Έρικ τεν Χαγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Mail Sport, μεσολαβητές έχουν επικοινωνήσει με τον Τσάβι δύο φορές τους τελευταίους μήνες.

Μια τετραμελής αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Ομάρ Μπεράντα, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη την περασμένη Πέμπτη, ενισχύοντας τα σενάρια για πιθανή συνάντηση. Ωστόσο, πηγές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις υψηλού επιπέδου στην καταλανική πρωτεύουσα το τελευταίο διάστημα, καθώς ο συνιδιοκτήτης Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την ομάδα ιστιοπλοΐας Ineos Britannia στη μάχη τους με τη Νέα Ζηλανδία για το America’s Cup.

Επίσης, ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να προπονήσει ξανά στην Ισπανία και είναι διαθέσιμος για άλλες προτάσεις. Ωστόσο, οι πηγές της Γιουνάιτεντ δηλώνουν πως ο Τεν Χαγκ παραμένει ο προπονητής της ομάδας και δεν υπάρχει σχέδιο για αλλαγή, καθώς προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Europa League.

Με τον Τόμας Τούχελ να υπογράφει συμβόλαιο για να γίνει ο επόμενος προπονητής της εθνικής Αγγλίας στις 8 Οκτωβρίου, δύο ημέρες πριν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποκλείσει την πιθανότητα επιστροφής του στον πάγκο για έναν ακόμη χρόνο, οι επιλογές για τη Γιουνάιτεντ θα είναι ακόμη πιο περιορισμένες αν απολύσουν τώρα τον Τεν Χαγκ.

Εκτός από τον Τσάβι, υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και ο πρώην προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, αν και ο Αμορίμ φαίνεται να προορίζεται για τη θέση του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Επαφές με Τσάβι αποκαλύπτουν οι Άγγλοι-Οι υποψήφιοι σε περίπτωση απόλυσης του Τεν Χάγκ
Ίντερ και Μίλαν πρότειναν την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή του Σαν Σίρο
Η ανάρτηση της Τσέλσι με Παρθενώνα και Ακρόπολη πριν τον Παναθηναϊκό
Θύμα του Φαγιέντ και η κόρη του Πολ Γκασκόιν-«Έπιασε το χέρι μου προσπάθησε να το οδηγήσει στα απόκρυφά του»
Το remake του περσινού τελικού και τα αμφίρροπα ζευγάρια στο Champions League
Διπλό ανάσα για τη Μόντσα-Πέρασε σίφουνας από την έδρα της Βερόνα
Στην πεντάδα των ξένων με τα περισσότερα χρόνια σε μία ομάδα ο Μιλουτίνοβ-Ποιοι είναι οι άλλοι τέσσερις
Μεγάλη νίκη η Νότιγχαμ-Ονειρεύεται Ευρώπη με οδηγό τον Γουντ
Mεγάλο διπλό στο Μεστάγια η Λας Πάλμας στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ
Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη δράση μετά από 370 ημέρες