Σπουδαίες αποδόσεις στη Fonbet για τις νίκες Ομόνοιας και Πάφου στα ευρωπαϊκά-Ακλόνητο φαβορί ο ΑΠΟΕΛ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Fonbet | 18+ |Παίξε με ασφάλεια. Θέσε τα όρια σου. |https://safergambling.gov.cy/ |Η Fonbet κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με αριθμό B012.

Τη δική τους μάχη στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Conference League συνεχίζουν να δίνουν ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με τη Fonbet, να προσφέρει για άλλη μια φορά μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών.

Για τη 2η αγωνιστική της League Phase της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στο ΓΣΠ την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με τους γαλαζοκίτρινους να φιγουράρουν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, μιας και προσφέρονται με απόδοση 1.50. Από την άλλη, η απόδοση για το διπλό των φιλοξενουμένων, δίνεται με απόδοση 7.30, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στα 4.30.

Δύσκολη αποστολή έχει παράλληλα η Ομόνοια, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χαρτς. Η επιλογή για το διπλό των πρασίνων απέναντι στους Σκωτσέζους, είναι στα 3.50, ενώ ο άσος προσφέρεται στα 2.17. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στα 3.50, ενώ για όσους εκτιμούν ότι δεν θα μπουν αρκετά γκολ, το Under 2.5, προσφέρεται στο 1.85.

Μεγάλο εμπόδιο έχει απέναντι της επίσης η Πάφος FC, η οποία υποδέχεται την Χάιντενχαϊμ, με τη νίκη της παφιακής ομάδας να προσφέρεται στα 3.10, ενώ το διπλό για τους Γερμανούς, είναι στα 2.40. Όσο αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, προσφέρεται στα 3.40, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δυο ομάδες έχει απόδοση 1.77.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου (Instagram, TikTok, Youtube, Facebook).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις! *Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να λάβετε 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα.

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Σπουδαίες αποδόσεις στη Fonbet για τις νίκες Ομόνοιας και Πάφου στα ευρωπαϊκά-Ακλόνητο φαβορί ο ΑΠΟΕΛ
Δύο αγώνες για το Κύπελλο Coca-Cola
Για την ώρα στηρίζουν τον Οκκά στην Ανόρθωση
Με Κακουλλή στη Σκωτία η Ομόνοια, εκτός αποστολής ο Ατζίλι
Σε ρυθμούς 2ης αγωνιστικής Conference League, Πάφος, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια
Η βαθμολόγηση των διαιτητών της αγωνιστικής-«Δεν υπάρχει πέναλτι στον Γιόβετιτς»
Με 2-0 στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ πήρε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα
Αποχωρεί ο διευθυντής της εταιρείας στην Ανόρθωση-Επικαλείται ηθικούς λόγους και λόγους αρχής
Η Apollon Ladies νίκησε χθες με 4-0 την Ομόνοια στο Πρωτάθλημα Γυναικών
Αυλαία στην 7η αγωνιστική με την αναμέτρηση Νέας Σαλαμίνας-ΑΕΛ