Ισχυρά μηνύματα από την Καρολίνα Πελενδρίτου κατά τη βράβευσή της από την ΚΕΠΕ

«O δρόμος ποτέ δεν θα είναι ιδανικός, οι συνθήκες ποτέ δεν θα είναι τέλειες. Πρέπει να πορευτούμε και στον αθλητισμό και στη ζωή με ό,τι βρίσκουμε στον δρόμο μας, με τις συνθήκες που έχουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε».

Αυτό το μήνυμα μετέφερε η Καρολίνα Πελενδρίτου κατά τη βράβευσή της στην Ετήσια Εκδήλωση Βραβεύσεων Αρίστων Αθλητών και Προπονητών της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ), που έγινε την περασμένη Παρασκευή, στην αίθουσα του Columbia Plaza.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, η Καρολίνα επεσήμανε πως με αυτό το σκεπτικό προσέγγισε και η ίδια τη φετινή χρονιά, φθάνοντας στην κατάκτηση άλλων δύο Παραολυμπιακών μεταλλίων, με τα οποία συμπλήρωσε τα οκτώ στην καριέρα της.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε το αργυρό στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία S11 και το χάλκινο στα 100μ πρόσθιο στην κατηγορία SB11στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Επίσης, στο 2024 και συγκεκριμένα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα, η Καρολίνα ήταν πρώτη στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία S11 και δεύτερη στα 100μ πρόσθιο SB 11, ενώ πήρε αργυρό μετάλλιο και στο IDM Berlin στα 50μ ελεύθερο S11.

«Το 2024 ήταν προσωπικά για εμένα μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, όπως και για όλους τους αθλητές που πέτυχαν τους στόχους τους και έλαβαν μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες» είπε στην ομιλία της και πρόσθεσε: «Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα, με ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά τελικά ένα πολύ όμορφο ταξίδι που οδήγησε σε μια τεράστια επιτυχία και μεγάλες συγκινήσεις».

Στην ομιλία της ευχαρίστησε όσους ήταν στο πλευρό της σε κάθε προσπάθειά της, μεταξύ άλλων την Πολιτεία, τον ΚΟΑ και την ΚΕΠΕ, καθώς και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για την πρόσφατη εξαγγελία που έκανε για εξίσωση μεταξύ των αθλητών με αναπηρία και αρτιμελών αθλητών.

Δειτε Επισης

Ισχυρά μηνύματα από την Καρολίνα Πελενδρίτου κατά τη βράβευσή της από την ΚΕΠΕ
Κυπριακός «εμφύλιος» ΑΕΚ-Κεραυνός για το Europe Cup και Ανόρθωση-Σαραγόσα
Λεμπρόν για την ιστορική στιγμή με τον γιο του: «Πάνω απ' όλα η οικογένεια
Άρης-Τσεντεβίτα: Με καλή ψυχολογία για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό EuroCup οι Θεσσαλονικείς
Επίσημη η μεταγραφή του Άλεξ Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟΚ-Ανακοινώθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά»
H οξυδέρκεια του Λεκλέρ τού έδωσε τη νίκη στο Τέξας
Με φοβερό Νέντοβιτς πέρασε από το Μπουντούτσνοστ ο Ερυθρός Αστέρας
Ξέσπασε στην ΑΕΚ Betsson ο Παναθηναϊκός και πάει φορτσάτος στην Πόλη
Μίδας ο Τσιτσιπάς, τα 30 εκατ. ευρώ τα κέρδη του,-Η λίστα με τους πλουσιότερους τενίστες
Αποσύρεται από την ενεργό δράση η Άντρη Ελευθερίου-«Η Κύπρος σε ευχαριστεί για τις μεγάλες στιγμές»