Τα σενάρια για τον Αντετοκούνμπο-Ποιες είναι οι τρεις ομάδες που ετοιμάζουν «πακέτο»

Η ιστοσελίδα «Fadeawayworld» παρουσίασε τρία ενδεχόμενα trade που μπορούν να στείλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μακριά από το Μιλγουόκι και τους Μπακς.

Ο Γιάννης είναι ο franchise player των Μπακς εδώ και χρόνια και το front office της ομάδας δύσκολα θα αποδεχόταν μια πρόταση ανταλλαγής του Έλληνα super star. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι και σήμερα, γύρω από την «παραφιλολογία» για αποχώρηση του Γιάννη.

Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα οι πιθανοί διεκδικητές του Greek Freak, με βάση το Fadeawayworld» που υπογράφει ο Φραν Λέιβα, είναι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ποια είναι τα ανταλλάγματα για τον Αντετοκούνμπο

Οι Θάντερ ενδέχεται να προσφέρουν ως ανταλλάγματα τον Τσετ Χόλμγκρεν, τον Λούγκεντζ Ντορτ, τον Τζέιλιν Γουίλιαμς, καθώς και τρία μελλοντικά picks πρώτου γύρου (2025, 2027, 2028).

Από την άλλη, οι Γουόριορς θα μπορούσαν να παραχωρήσουν τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, τον Άντριου Ουίγκινς, τον Μπράντιν Ποτζιέμσκι, τον Τρέισι Τζάκσον-Ντέιβις και δύο picks πρώτου γύρου (2027, 2029).

Τέλος, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα λέγεται πως θα θυσίαζε για χάρη του Αντετοκούνμπο τον Μπαμ Αντεμπάγιο, τον Νίκολα Γιόβιτς, τον Χάιμε Χάκεζ και δύο picks πρώτου γύρου (2029, 2031).

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, οι τρεις ομάδες ετοιμάζουν πακέτα ανταλλαγής που θα δελεάσουν τους Μπακς, αλλά και τον ίδιο τον Γιάννη, σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει κάπου αλλού το δαχτυλίδι. Κάτι που όμως δύσκολα θα τον πείσει να αλλάξει πολιτεία μεσούσης της σεζόν. Όπως και τα «ελάφια» φυσικά.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Το NBA ξεκίνησε συνεργασία με τη FIBA για να επενδύσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ
Πέθανε ο πρώην κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος και βαλκανιονίκης Δήμος Μαγκλάρας
Αυτά είναι τα top 10 συμβόλαια της Euroleague-Πίνακας
Πέθανε ο πρώην πιο δυνατός άνδρας της Βρετανίας και ρέκορντμαν στη σφαιροβολία
Στα 2,8 δισ. ευρώ εκτιμάται η κρατική δαπάνη για Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
Η Ολυμπιάδα πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα στο Βόλεϊ Γυναικών
Γράφτηκε ιστορία στο ΝΒΑ-Ο μπαμπάς Λεμπρόν βρέθηκε στο παρκέ μαζί με τον γιο του
Ισχυρά μηνύματα από την Καρολίνα Πελενδρίτου κατά τη βράβευσή της από την ΚΕΠΕ
Κυπριακός «εμφύλιος» ΑΕΚ-Κεραυνός για το Europe Cup και Ανόρθωση-Σαραγόσα
Λεμπρόν για την ιστορική στιγμή με τον γιο του: «Πάνω απ' όλα η οικογένεια