Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του κυπριακού πρωταθλήματος στη Fonbet- Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ντέρμπι στο ΓΣΠ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Fonbet | 18+ |Παίξε με ασφάλεια. Θέσε τα όρια σου. |https://safergambling.gov.cy/ |Η Fonbet κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με αριθμό B012.

Με σπουδαίες αναμετρήσεις δίνεται συνέχεια στην 8η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον φυσικά να επικεντρώνεται στο Στάδιο Άλφαμεγα και στο ΓΣΠ, όπου θα διεξαχθούν τα δυο μεγάλα ντέρμπι που αναμένεται να μαγνητίσουν και τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου.

Η αυλαία, ανοίγει το Σάββατο, όπου ο Άρης υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να παρουσιάζεται μέσα από τη Fonbet, ως το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση μόλις στο 1.30, ενώ από την άλλη το διπλό για την ομάδα της Αμμοχώστου, είναι στα 10.50. Όσο αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτό προσφέρεται με απόδοση 5.80.

Την ίδια μέρα, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας, με τις αποδόσεις να είναι σχεδόν μοιρασμένες, αφού η νίκη για τους γηπεδούχους προσφέρεται στα 3.60, ενώ το διπλό στα 2.00. Επίσης, το ισόπαλο αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο αγώνα, δίνεται με απόδοση 3.85.

Στο δεύτερο σκέλος της αγωνιστικής, οι προβολείς βρίσκονται στραμμένοι στο Στάδιο Άλφαμεγα, όπου η ΑΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας. Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η ομάδα της Λάρνακας, παρουσιάζεται ως το φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.63, ενώ η νίκη της ομάδας της Λεμεσού, προσφέρεται στα 6.00. επιπρόσθετα, για όσους εκτιμούν ότι δεν θα μπουν αρκετά γκολ, το Under 2.5 δίνεται με απόδοση 1.88.

Την ίδια μέρα, η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται τον Απόλλωνα, με τους γαλάζιους της Λεμεσού να παρουσιάζονται ως φαβορί με απόδοση 1.43, ενώ η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στα 7.80. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στα 4.80.

Στην τρίτη μέρα της αγωνιστικής, ξεχωρίζεται φυσικά το ντέρμπι στο ΓΣΠ, με τον ΑΠΟΕΛ να κοντράρει την Ανόρθωση. Οι περσινοί πρωταθλητές, είναι το φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.45, ενώ το διπλό προσφέρεται στα 7.30. Για όσους εκτιμούν ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο ντέρμπι, η επιλογή αυτή δίνεται με απόδοση 2.00, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή να μην καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, η απόδοση είναι 1.75.

Την ίδια μέρα, η Ομόνοια αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα, με τη νίκη των πρασίνων να προσφέρεται μόλις στο 1.52, ενώ η νίκη των γηπεδούχων έχει απόδοση 6.40. Ταυτόχρονα, το ισόπαλο αποτέλεσμα δίνεται με απόδοση 4.50.

Η αυλαία της αγωνιστικής, πέφτει με τον αγώνα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με την Πάφος FC, με την παφιακή ομάδα να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με απόδοση μόλις 1.30, ενώ η νίκη των πρασίνων προσφέρεται στα 11.50. Για όσους πιστεύουν ότι θα επιτευχθούν πολλά γκολ στο παιχνίδι, τότε η επιλογή Over 2.5, δίνεται με απόδοση 1.77.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου (Instagram, TikTok, Youtube, Facebook).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις! *Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να λάβετε 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα.

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του κυπριακού πρωταθλήματος στη Fonbet- Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ντέρμπι στο ΓΣΠ
Φιλικός αγώνας Εθνικής Nεανίδων Κ-19 με ομάδα Ουγγαρίας στο Τελκί
«Μαύρη» βραδιά με τρείς ήττες για τις κυπριακές ομάδες
Κατώτερη των περιστάσεων η Ομόνοια γνώρισε την ήττα από την Χαρτς με 2-0
ΑΠΟΕΛ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα 0-1: Εντός έδρας ήττα «μαχαιριά» για τους πρωταθλητές Κύπρου
Το ευρωπαϊκό σερί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, τα 15 γκολ και τα 5 μηδέν παθητικό
Στη μάχη της League Phase του Conference League Πάφος, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια
Ο ΑΠΟΕΛ θέλει «απάντηση» στο ΓΣΠ με την Μπόρατς
Δύσκολη νίκη και πρόκριση για την Ομόνοια 29Μ στο Κύπελλο Κόκα Κόλα
Νίκη για Αγία Νάπα και πρόκριση στη Β' φάση του Κυπέλλου