Μπιέλ και Πόνσε στο Top 5 των πιο ακριβοπληρωμένων νεοφερμένων παικτών

Το MLS δημοσίευσε την δεύτερη «παρτίδα» πληροφοριών σχετικά με τους μισθούς των παικτών στο πρωτάθληματος και το «Athletic» παρουσίασε τις πιο σημαντικές απ' αυτές.

Σε μία από τις λίστες που έφτιαξε, η οποία αφορούσε τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του πρωταθλήματος με τον μεγαλύτερο μισθό συμπεριέλαβε και δύο... δικά μας παιδιά, που πέρασαν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Εζεκίελ Πόνσε και Πεπ Μπιέλ, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκαν από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα στην Χιούστον Ντάιναμο και την Σάρλοτ, ο πρώτος ως μεταγραφή (έγινε μάλιστα η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της «Ένωσης», αφού ξεπέρασε τα 8,5-9 εκατ. ευρώ) και ο δεύτερος με την μορφή δανεισμού.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην τέτατρη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων νεοφερμένων παικτών του πρωταθλήματος αμοιβόμενος με 2,8 εκατ. δολάρια ετησίως ενώ ο Ισπανός εξτρέμ στην πέμπτη θέση παίρνοντας 2,2 εκατ. δολάρια.

Στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι Αλεκσέι Μίραντσουκ, που παίρνει 3,685 εκατ. δολάρια, Ολιβιέ Ζιρού με 3,675 εκατ. δολάρια και Στούαρτ Άρμστρονγκ με 2.9 εκατ. δολάρια. Οριακά εκτός από την λίστα έμεινε ο Μάρτσελ Χάρτελ, που συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ και τελικά πήγε στην Σεντ Λούις Σίτι και πήρε 2,2 εκατ. δολάρια ετησίως.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την δικαστική μάχη με την Παρί για τα εκατομμύρια ο Εμπαπέ-Αναμένεται η τελεσίδικη απόφαση
Μπιέλ και Πόνσε στο Top 5 των πιο ακριβοπληρωμένων νεοφερμένων παικτών
Αγουέρο: «O Γιαμάλ μου αρέσει περισσότερο από τον Βινίσιους»
Λάτσιο, Τότεναμ και Άντερλεχτ συνεχίζουν με το απόλυτο στο Europa League
Άλλο επίπεδο η Τσέλσι, βαριά ήττα για Παναθηναϊκό
Νέα επένδυση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον χώρο της υγείας
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κατατέθηκε επίσημη καταγγελία στην UEFA για το πέναλτι της Λιλ
Καλύτερος Σενεγαλέζος παίκτης της σεζόν 2023-24 ο Νίκολας Τζάκσον της Τσέλσι
Με σπασμένα φρένα ο Σλοτ: Ο πρώτος προπονητής στην Αγγλία με έντεκα νίκες στα πρώτα δώδεκα ματς!
Η Λίβερπουλ μεταβαίνει από την Νike στην Adidas με συμβόλαιο εκατομμυρίων