Ερωτηματικό ο χρόνος επιστροφής του Σαρφό μετά την αποκόλληση τένοντα

Η είδηση της σοβαρής αποκόλλησης τένοντα του Κίνγκσλεϊ Σαρφό φέρνει ανησυχία και σκιάζει την αγωνιστική πορεία του ΑΠΟΕΛ, με την επιστροφή του πριν το τέλος του 2024 να θεωρείται αβέβαιη.

Ο Γκανέζος μέσος, από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της ομάδας, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατο τραυματισμό που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε δήλωσή του, ο Νεκτάριος Πετεβίνος επισήμανε ότι ο Σαρφό θα υποβληθεί σε νέο MRI σε λιγότερο από ένα μήνα, ώστε να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποκατάστασης.

«Θα γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάσταση του με την επανεκτίμηση. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, αποτέλεσμα καθαρής ατυχίας», σχολίασε ο Πετεβίνος, προσθέτοντας ότι η σοβαρότητα της ζημιάς αναμένεται να καθορίσει και το πλαίσιο της θεραπείας που θα ακολουθηθεί.

Η επιστροφή του Σαρφό στην ενεργό δράση φαίνεται αβέβαιη πριν το τέλος του 2024, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι καθυστερεί πολύ η ενσωμάτωση του στο σύνολο. Η απουσία του από το κέντρο του ΑΠΟΕΛ δημιουργεί ήδη σημαντικό κενό, καθώς ο Σαρφό, με την ταχύτητα και την τεχνική του, ήταν συχνά ο κινητήριος μοχλός της μεσαίας γραμμής.

Η ομάδα καλείται τώρα να βρει λύσεις για να διαχειριστεί αυτήν την τεράστια απώλεια, ελπίζοντας παράλληλα σε επιτυχημένη αποκατάσταση του παίκτη.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ερωτηματικό ο χρόνος επιστροφής του Σαρφό μετά την αποκόλληση τένοντα
Τρεις απόντες και δυο αμφίβολοι για τον Απόλλωνα
Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του κυπριακού πρωταθλήματος στη Fonbet- Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ντέρμπι στο ΓΣΠ
Φιλικός αγώνας Εθνικής Nεανίδων Κ-19 με ομάδα Ουγγαρίας στο Τελκί
Σμιντ: «Η Πάφος έχει μονάδες και ποιότητα για να προκριθεί στην επόμενη φάση»
«Μαύρη» βραδιά με τρείς ήττες για τις κυπριακές ομάδες
Κατώτερη των περιστάσεων η Ομόνοια γνώρισε την ήττα από την Χαρτς με 2-0
ΑΠΟΕΛ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα 0-1: Εντός έδρας ήττα «μαχαιριά» για τους πρωταθλητές Κύπρου
Το ευρωπαϊκό σερί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, τα 15 γκολ και τα 5 μηδέν παθητικό
Στη μάχη της League Phase του Conference League Πάφος, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια