Κάρμο: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, μου αρέσει πολύ να παίζω στον Ολυμπιακό»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε για τον αγώνα επί σουηδικού εδάφους, την πορεία των Πειραιωτών στην Ευρώπη, τον Ρέτσο αλλά και τη συνέχεια στην Ελλάδα. Μάλμε - αποστολή, Δημήτρης Τομαράς.

Ήταν μέσα στους παίκτες που στάθηκαν πολύ καλά στον αγώνα της Πέμπτης για τη League Phase του Europa. Ο λόγος για τον Νταβίντ Κάρμο. Ο δίμετρος και διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Μάλμε μία ημέρα μετά το εκτός έδρας 0-1 των Πειραιωτών. Ο Κάρμο επισήμανε ειδικότερα για:

Το εάν σκέφτονται στην ομάδα την οκτάδα: Ναι είναι ένα σημαντικό βήμα. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα πιο δύσκολο. Είχαμε τρομερή στήριξη από τον κόσμο μας - και έχουμε και την καταπληκτική στήριξή του στην έδρα μας - και πήραμε τους 3 βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας για τώρα. Να βρεθούμε απευθείας στον επόμενο γύρο. Να βρεθούμε απευθείας στην επόμενη φάση. Αγώνα με αγώνα θα ξέρουμε. Θα δούμε πώς θα πάει βήμα βήμα.

Τη μετάβαση από την Ευρώπη στο παιχνίδι της Τρίπολης: Είμαστε επαγγελματίες. Είναι η δουλειά μας. Δεν είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία αλλά να προσαρμοστούμε. Πρέπει να παίζουμε πάντα το ίδιο για να νικάμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο. Να δώσουμε το καλύτερο και να είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που ήμασταν έως τώρα στη Λίγκα. Να είμαστε καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρουμε βέβαια τους 3 πόντους.

Το εάν το Conference έχει δώσει την έξτρα αυτοπεποίθηση: Όχι. Σε αυτή τη φάση η αλήθεια είναι πώς ως ομάδα έχουμε πει πώς το Conference ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να μείνει στο παρελθόν. Δεν γίνεται να μένουμε σε ότι κάναμε πριν. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε και στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ήμασταν καλοί, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Όταν αμυνόμαστε καλά πάντα έχουμε πιο καλή προοπτική για τη νίκη. Όταν είμααστε τόσο αποτελεσματικοί στην άμυνα είναι πιο εύκολο να νικήσουμε έναν αγώνα. Θα προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό σε κάθε αγώνα. Να δείχνουμε σωστή συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια.

Δειτε Επισης

Κάρμο: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, μου αρέσει πολύ να παίζω στον Ολυμπιακό»
Η Ουντινέζε έβαλε «φρένο» στην Κάλιαρι, σημαντικό τρίποντο για την Τορίνο
Ο Μέσι κερδίζει μόνος του περισσότερα από όσα κοστίζουν οι μισθοί 22 ομάδων του MLS
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ραφίνια έκανε δώρο το βραβείο του MVP και τη μπάλα του αγώνα με τη Μπάγερν στο γιο του
Κέρδισε την δικαστική μάχη με την Παρί για τα εκατομμύρια ο Εμπαπέ-Αναμένεται η τελεσίδικη απόφαση
Μπιέλ και Πόνσε στο Top 5 των πιο ακριβοπληρωμένων νεοφερμένων παικτών
Αγουέρο: «O Γιαμάλ μου αρέσει περισσότερο από τον Βινίσιους»
Λάτσιο, Τότεναμ και Άντερλεχτ συνεχίζουν με το απόλυτο στο Europa League
Άλλο επίπεδο η Τσέλσι, βαριά ήττα για Παναθηναϊκό
Νέα επένδυση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον χώρο της υγείας