Πάτησε κορυφή και... περιμένει η Λειψία, η Ντόρτμουντ «λύγισε» από την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη

Το νικηφόρο σερί συνεχίζεται για τη Λειψία! Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε αποδείχθηκαν... Ταύροι και λύγισαν με ανατροπή 3-1 τη Φράιμπουργκ για να σκαρφαλώσουν προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga και στο +3 από τη Μπάγερν. Αν και η Φράιμπουργκ προηγήθηκε στο 15΄με τον Ντοάν, οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς στο β΄μέρος. Αχρικά στο 47΄ο Ορμπάν ισοφάρισε και στο 58΄ο Γκερτρίντα ολοκλήρωσε την ανατροπή για να δώσει τα ηνία στη Λειψία. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79΄ο Οπεντά για να σφραγίσει το τρίποντο.

Το έπαθε ξανά η Ντόρτμουντ...

Δεν της έφτανε η βαριά ήττα με ανατροπή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ντόρτμουντ δέχθηκε παρόμοια πίκρα μερικές μέρες αργότερα και στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς και με το τελικό 2-1 προσπέρασαν τους Βεστφαλούς στην ισοβαθμία, καθώς αναρριχήθηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αν και το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους φιλοξενούμενους με τον Μάλεν να ανοίγει το σκορ στο 4΄, η Άουγκσμπουργκ απάντησε και έφερε το ματς στα ίσα στο 25΄. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 50΄με τον Κλοντ Μορίς που έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Συνήλθε κι επέστρεψε στις νίκες η Στουτγκάρδη

Άφησε πίσω της τα κακά αποτελέσματα του τελευταίου καιρού και χαμογέλασε ξανά. Μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη αλλά και τη βαριά τεσσάρα από την Μπάγερν πριν λίγες μέρες, η Στουτγκάρδη επικράτησε 2-1 της Χόλσταϊν Κίελ εντός δράσης και γεύτηκε και πάλι τη χαρά του τριπόντου για να ανέβει στην 8η θέση της Bundesliga.

Ο - εξαιρετικός φέτος - Ντένιζ Ουντάβ στο 19' είπε «ευχαριστώ» στη φοβερή ασίστ του Τουρέ και εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0 και στο 61' ήταν σειρά του Μαλινέζου επιθετικού να βρει δίχτυα και να διπλασιάσει τα τέρματα των Σουηβών. Ο Τσαμπό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 66' όμως η Στουτγκάρδη άντεξε και έφτασε στη νίκη, παρ'ότι η Χόλσταϊν μείωσε με τον Γκίγκοβιτς στο 84'. Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Αρπ στο 88'.

«Λευκή» ισοπαλία για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Σαν Πάουλι με τη Βόλφσμπουργκ(0-0) στην 8η αγωνιστική της Bundesliga, με φανέλα βασικού ο Κουλιεράκης που έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» την κατοχή και τις ευκαιρίες, με τη Βόλφσμπουργκ να φτάνει κοντά στο γκολ στο 48’. Η Σαν Πάουλι στο 53΄ είχε ακυρομένο γκολ, λόγω οφσάιντ και μεγάλη ευκαιρία στο 63' αλλά ο Γκραμπάρα με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το 0-0.

Δειτε Επισης

Μπράιτον: Τα απίθανα 13" που μετέτρεψαν το «τέσσερις εναντίον ενός» σε γκολ ισοφάρισης της Γουλβς!
Πάτησε κορυφή και... περιμένει η Λειψία, η Ντόρτμουντ «λύγισε» από την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη
Θλίψη στο μαροκινό και στο γαλλικό ποδόσφαιρο προκάλεσε o θάνατος Μπαραντά
Κάρμο: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, μου αρέσει πολύ να παίζω στον Ολυμπιακό»
Η Ουντινέζε έβαλε «φρένο» στην Κάλιαρι, σημαντικό τρίποντο για την Τορίνο
Ο Μέσι κερδίζει μόνος του περισσότερα από όσα κοστίζουν οι μισθοί 22 ομάδων του MLS
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ραφίνια έκανε δώρο το βραβείο του MVP και τη μπάλα του αγώνα με τη Μπάγερν στο γιο του
Κέρδισε την δικαστική μάχη με την Παρί για τα εκατομμύρια ο Εμπαπέ-Αναμένεται η τελεσίδικη απόφαση
Μπιέλ και Πόνσε στο Top 5 των πιο ακριβοπληρωμένων νεοφερμένων παικτών
Αγουέρο: «O Γιαμάλ μου αρέσει περισσότερο από τον Βινίσιους»