Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αναμετρώνται στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στο ΓΣΠ, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και θέλουν το τρίποντο που θα αποτελέσει βάλσαμο στις ανοιχτές πληγές τους.

Οι πρωταθλητές, μετά την απρόσμενη ήττα στο ΓΣΠ, από την Μπορατς Μπάνια Λούκα, για το league phase του Conference League, θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να κρατηθούν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς το μεγάλο του όπλο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους. Ο Ισπανός τεχνικός, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ελ Αραμπί με τον Ντράζιτς, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος για να πάρει φανέλα βασικού.

Από την άλλη, η Ανόρθωση του Γιάννη Οκκά, μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ, στην Αρένα, ψάχνεται για ένα καλό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου, δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Ανδρέα Χρυσοστόμου, με τον Ρόγκουλιτς να είναι ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Σίγουρα, οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους κι όποια καταφέρει να το κερδίσει, αναμένεται να βάλει λίγο βάλσαμο στις πληγές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η όγδοη αγωνιστική-Δράση σε Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα
Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan