Ο Μαρινάκης και οι τρεις ομάδες που καίγονται για επενδυτή

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται στο προσκήνιο ρεπορτάζ για ενδιαφέρον κάποιου από τους προέδρους των μεγάλων ελληνικών ομάδων, για απόκτηση κάποιας από τις μεγάλες κυπριακές ομάδες. Κάποτε ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αργότερα ο Ιβάν Σαββίδης και o Βαγγέλης Μαρινάκης, το όνομα του οποίου ήρθε ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Οι πληροφορίες από τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν φωτογραφίζουν ξεκάθαρα κάποια συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο είναι γνωστό πως όταν αναφέρονται σε μεγάλη ομάδα, στη λίστα υπάρχουν έξι υποψήφιες. ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Απόλλωνας και ΑΕΚ.

Εάν κάποιος σκεφτεί λογικά, τουλάχιστον τρεις από τις πιο πάνω ομάδες, διαγράφονται από τη λίστα, αφού υπάρχει μια οικονομική σταθερότητα και μια ευρωστία, που δεν επιτρέπει συνειρμούς γύρω από το ενδεχόμενο εξαγοράς τους. Αυτές είναι η Ομόνοια του Σταύρου Παπασταύρου, ο Απόλλωνας του Νίκου Κίρζη και η ΑΕΚ του Άντρου Καραπατάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου

Απ’ εκεί και πέρα, οι άλλες τρεις ομάδες, έχουν παραδεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχουν ανοιχτές τις πόρτες τους για κάποιο επενδυτή και έγιναν πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθειες για να αναλάβει κάποιος, χωρίς αποτέλεσμα.

Μπορεί οι τρεις αυτές ομάδες να τοποθετούνται ψηλά στο κάδρο για πιθανό ενδιαφέρον από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ, αφού συχνά πυκνά συμβαίνουν και εκπλήξεις.

Βέβαια, ούτε ο ΑΠΟΕΛ, ούτε η Ανόρθωση, ούτε η ΑΕΛ, αλλά και καμία από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες δεν θα έλεγε όχι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεδομένου του ερείσματος που έχει και των επιτυχιών του σε διαχείριση ποδοσφαιρικών ομάδων, με τρανά παραδείγματα τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παρόλα αυτά, η πρότερη γνώση, που λέει ότι πολλές φορές ακούστηκαν διάφορα ονόματα και για διάφορες ομάδες, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί κανένας να είναι βέβαιος για το κατά πόσον θα καταλήξουν οι επαφές σε deal ή εάν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον θα παραμείνει φιλολογικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Μαρινάκης και οι τρεις ομάδες που καίγονται για επενδυτή
Οι διευθετήσεις και οι συστάσεις της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση
Συνεχίζεται η όγδοη αγωνιστική-Δράση σε Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα
Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ