Δεν (χ)άρηκε κανείς στο ντέρμπι-Έμειναν στην ισοπαλία ΑΕΛ και ΑΕΚ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΑΕΛ και ΑΕΚ, στο ντέρμπι του Αλφαμέγα Αρένα, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Μια περιπετειώδης φάση, εκτυλίχθηκε στο 19ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, στο Αλφαμέγα Αρένα, με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου να πέφτει εντός της περιοχής της ΑΕΚ, μετά από επαφή με τον Άνχελ Γκαρθία και τον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή να δείχνει επιθετικό φάουλ, σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Αμέσως, ο ξένος VARίστας παρενέβη και κάλεσε τον διαιτητή να δει ξανά τη φάση, με αποτέλεσμα ο Θεουλή να δείξει την άσπρη βούλα, με τον Ανδρέα Μακρή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικά τον Αθανασιάδη για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, η ΑΕΚ απάντησε με τον Ένζο Καμπρέρα, ο οποίος έπειτα από σέντρα του Άνχελ Γκαρθία έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Μπράγκα για το 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες επιχείρησαν να βρουν ξανά το δρόμο προς τα δίκτυα, όμως δεν κατάφεραν ούτε οι παίκτες της ΑΕΛ να νικήσουν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, αλλά ούτε κι εκείνοι της ΑΕΚ τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΛ: Μπράγκα, Παναγιώτου, Στόλνικ, Ουεντραόγκο, Ιμανισίμουε, Μεγιάδο (72′ Μπάμποκ), Μάμας, Ζαχαρίου (82′ Γερολέμου), Σίνγκ (90’+1 Άμπρααμ), Τοκού (72′ Ρομπέρτα), Μακρής.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Εκπολό, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Πονς, Ροντέν, Αιτόρ, Φαράζ (86′ Αγκιέλσκι), Γκάμα (77′ Σολ), Καμπρέρα (77′ Τσακόν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραγικό ολίσθημα με πανό στο ΣΕΦ για την κατοχή-«1924-1974 δεν ξεχνώ»
Δεν (χ)άρηκε κανείς στο ντέρμπι-Έμειναν στην ισοπαλία ΑΕΛ και ΑΕΚ
Χορταστική ισοπαλία για Άρσεναλ και Λίβερπουλ στο Emirates με κερδισμένη την... Σίτι
Όρθιος με Μορόν στο ΟΑΚΑ ο Άρης-Παρέμεινε στην κορυφή και κράτησε χαμηλά το τριφύλλι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επιθετικό φάουλ που έδωσε ο Θεουλή, το σωτήριο VAR και τα δύο γκολ σε πέντε λεπτά
Πάτησε νάρκη και στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός-Έλαμψε ο Αστέρας
Η γκάφα του Λόρια έδωσε το τρίποντο στον Απόλλωνα-Επικράτησε της Ομόνοιας Αραδίππου
Ο Μπόουεν βύθισε ακόμη περισσότερο την Γιουνάιτεντ, τρίποντο για την Τσέλσι κόντρα στην Νιούκαστλ
BINTEO: Ο Νταλότ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς σε κενή εστία
Χάος στη Βραζιλία-Ένας νεκρός από άγρια επεισόδια μεταξύ των οργανωμένων της Παλμέιρας και της Κρουζέιρο