Δεν (χ)άρηκε κανείς στο ντέρμπι-Έμειναν στην ισοπαλία ΑΕΛ και ΑΕΚ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΑΕΛ και ΑΕΚ, στο ντέρμπι του Αλφαμέγα Αρένα, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Μια περιπετειώδης φάση, εκτυλίχθηκε στο 19ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, στο Αλφαμέγα Αρένα, με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου να πέφτει εντός της περιοχής της ΑΕΚ, μετά από επαφή με τον Άνχελ Γκαρθία και τον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή να δείχνει επιθετικό φάουλ, σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Αμέσως, ο ξένος VARίστας παρενέβη και κάλεσε τον διαιτητή να δει ξανά τη φάση, με αποτέλεσμα ο Θεουλή να δείξει την άσπρη βούλα, με τον Ανδρέα Μακρή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικά τον Αθανασιάδη για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, η ΑΕΚ απάντησε με τον Ένζο Καμπρέρα, ο οποίος έπειτα από σέντρα του Άνχελ Γκαρθία έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Μπράγκα για το 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες επιχείρησαν να βρουν ξανά το δρόμο προς τα δίκτυα, όμως δεν κατάφεραν ούτε οι παίκτες της ΑΕΛ να νικήσουν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, αλλά ούτε κι εκείνοι της ΑΕΚ τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΛ: Μπράγκα, Παναγιώτου, Στόλνικ, Ουεντραόγκο, Ιμανισίμουε, Μεγιάδο (72′ Μπάμποκ), Μάμας, Ζαχαρίου (82′ Γερολέμου), Σίνγκ (90’+1 Άμπρααμ), Τοκού (72′ Ρομπέρτα), Μακρής.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Εκπολό, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Πονς, Ροντέν, Αιτόρ, Φαράζ (86′ Αγκιέλσκι), Γκάμα (77′ Σολ), Καμπρέρα (77′ Τσακόν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κρις Τριανταφυλλίδης για επαφές με επενδυτές-«Έχω οδηγίες αν κλείσει η συμφωνία, να ζητήσω επίσημα αντίγραφα»
Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Ελ Αραμπί
Το πάρτι μετά την απονομή με Dimitri Vegas και Σάκη Ρουβά στο Στέλιος Κυριακίδης (pics)
Ο πρόεδρος της Πάφος FC Roman Dubov σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη-«Αυτή είναι η επενδυτική μας φιλοσοφία»
Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης για τους επενδυτές-«Σε προχωρημένο στάδιο η συμφωνία, απομένουν τα έγγραφα»
Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
Νίκη για την Ομόνοια στο αιώνιο και 3η θέση, ανατροπή στο φινάλε για τον Άρη
BINTEO: Η στιγμή που ο Πρόεδρος παραδίδει την κούπα στον Ζάιρο και η Πάφος σηκώνει το πρώτο τρόπαιό της
Σε πελάγη ευτυχίας ο Πρόεδρος, έτοιμος για την απονομή-Δίπλα στους Ντουμπόφ και Λομάκιν (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος