Η Φιορεντίνα διέλυσε τη Ρόμα με πεντάρα και πάτησε τετράδα

Σε... τρομακτικό φεγγάρι βρίσκεται η Φιορεντίνα, η οποία με τα τελευταία αποτελέσματα σπέρνει έναν δικαιολογημένο φόβο στις υπόλοιπες ομάδες της Serie A.

Αν η εξάρα της προηγούμενης αγωνιστικής άλλωστε επί της Λέτσε δικαιολογείται από τη δυναμική του αντιπάλου, ο θρίαμβος με 5-1 επί της Ρόμα θέτει διαφορετικά δεδομένα. Με πρωτοστάτη τον Κεν που σκόραρε δυο φορές, οι Βιόλα διέλυσαν με πεντάρα τους Ρωμαίους και πάτησαν στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Κεν στο 9΄με όμορφο πλασέ στη γωνία, προτού ο Μπελτράν διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων από το σημείο του πέναλτι. Στο 39΄η Ρόμα έδειξε σφυγμό και μείωσε σε 2-1 με μακρινό σουτ του Κονέ, όμως ακολούθησε... τσουνάμι.

Στο 41΄ο Κιν ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δυο γκολ, ο Μποβέ έγραψε το 4-1 στο 52΄ αφού μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή των Τζαλορόσι, οι οποίοι στο 65΄έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ερμόσο.

Ο Γιούριτς στο 67΄έριξε τον Χούμελς στο ματς για να καλύψει τα κενά, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γερμανός δεν τον δικαίωσε και με αυτογκόλ στο ντεμπούτο του διαμόρφωσε το τελικό 5-1 που έριξε τη Ρόμα στην 11η θέση.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»
Μπάγερν Μονάχου: Καθυστερεί η επιστροφή του Νόιερ