Έφυγε από την Περιστερώνα με διπλό και ανέβηκε στην κορυφή η Πάφος

Μια ακόμα νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Cyprus League η Πάφος, η οποία επικράτησε, με ανατροπή, 2-1 εκτός έδρας της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για την 8η αγωνιστική της Cyprus League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Τρούγιτς, αλλά οι Παφίτες έφτασαν στη νίκη με τα γκολ των Ζάιρο στο 20' και Σούνιτς 66'. Πλέον, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ξεπέρασε τον Άρη Λεμεσού στην βαθμολογία και είναι μόνη πρώτη στην κατάταξη με 22 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος είχε γκολ και φάσεις και από τις δυο πλευρές. Η Πάφος σκόραρε στο 6’, αλλά το γκολ του Σίλβα, ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η Ομόνοια 29ης Μαΐου, κατάφερε να χαμογελάσει πρώτη, όταν στο 9’ ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα, ο Τόρες έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να φτάνει στον Τρούγιτς, ο οποίος τέλειωσε την φάση ιδανικά με το κεφάλι. Στο 20’ ο Ζάιρο έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λούκασεν. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Τάνκοβιτς έκανε το σουτ, το οποίο πήγε άουτ, ενώ στο 35’ η κεφαλιά του Γκολντάρ πήγε άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή, ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Φερνάντες βρήκε χώρο για σουτ, αλλά ο Ίβουσιτς απέκρουσε.

Το γκολ της ανατροπής ο Σούνιτς, ευκαιρίες και για άλλα γκολ οι Παφίτες

Στο δεύτερο μέρος, η Πάφος πίεσε για την ανατροπή. Στο 53’ ο Ντράγκομιρ δεν βρήκε την μπάλα σε πρώτο χρόνο, ενώ στην επαναφορά του το πλασέ αποκρούστηκε από τον Μπρολ. Τελικά, οι Παφίτες έφτασαν στο πολύτιμο δεύτερο γκολ στο 66’, με τον Σούνιτς. Ο Κροάτης μέσος, μετά από ασίστ του Ζάιρο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Μπρολ για το 1-2. Οι Παφίτες στη συνέχεια συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Στο 78’ ο Ζάιρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά τη σέντρα του Μπρούνο, ενώ στο 82’ ο Τάνκοβιτς έστειλε την μπάλα άουτ, σε τετ α τετ με τον Μπρολ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντράγκομιρ έκανε το σουτ, αλλά ο Μπρομ μάζεψε την μπάλα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Oμόνοια 29ης Μαϊου (Γιώργος Πετράκης): Μπρολ, Χέιλεν, Σαμπανάντζοβιτς (75′ Φαμπίνιο), Ντεσλάντες, Ψάλτης (75′ Mπέλα), Καρπ, Φ. Γκαρσία, Γουίλερ, Ρ. Φερνάντες, Ράμος, Τρούγιτς.

Πάφος FC (Χοσέ Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μπρούνο, Λουκασέν, Γκολντάρ, Σίλβα, Σούνιτς, Ντράγκομιρ (89′ Ναμ), Κίνα (69′ Koρέια), Πέπε, Τάνκοβιτς, Ζάιρο (80′ Άντερσον).

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Παραμένει στις νίκες ο ΑΠΟΕΛ, κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση και μπήκε στην τριάδα
Με μισή ντουζίνα τέρματα έκανε come back στις νίκες η Ομόνοια-Κέρδισε 2-6 την Καρμιώτισσα
Έφυγε από την Περιστερώνα με διπλό και ανέβηκε στην κορυφή η Πάφος
Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Ικανοποιημένος με την παρουσία της ΑΕΚ έναντι στην ΑΕΛ ο Μπεργκ-«Ήμασταν καλύτεροι»
«Γνωρίζαμε ότι θα υποφέραμε στον αγωνιστικό χώρο»
Δεν (χ)άρηκε κανείς στο ντέρμπι-Έμειναν στην ισοπαλία ΑΕΛ και ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το επιθετικό φάουλ που έδωσε ο Θεουλή, το σωτήριο VAR και τα δύο γκολ σε πέντε λεπτά
Η γκάφα του Λόρια έδωσε το τρίποντο στον Απόλλωνα-Επικράτησε της Ομόνοιας Αραδίππου
ΒΙΝΤΕΟ: Η απίστευτη γκάφα του Λόρια που έκανε δώρο το 0-1 στον Απόλλωνα