Βαριά ήττα στο Βέλγιο και αποκλεισμός για την Εθνική γυναικών

Tο όνειρο της συμμετοχής στο EURO 2025 «έσβησε» για την Εθνική Γυναικών. Στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας του «Γεντί Κουλέ» η Ελλάδα ηττήθηκε από το Βέλγιο στο Λουβέν με το βαρύ 5-0 και αποκλείστηκε από τα Play Off για το τουρνουά της Ελβετίας.

Στο 18' το Βέλγιο προειδοποίησε όταν σκόραρε και το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. Τελικά το γκολ ήταν στο 36', όταν η Βούλαρντ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η Φαν Κέρκχοβεν πρόλαβε Γκάτσου - Γιαννακούλη και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα, στο 39' οι γηπεδούχες «χτύπησαν» ξανά, όταν η Βούλαρντ νίκησε την Γιαννακούλη σε τετ α τετ. Με τη συμπλήρωσε των 45 λεπτών η Βούλαρντ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ και επί της ουσίας τελείωσε το ματς από το πρώτο μέρος.

Στο 55' η Βούλαρντ έδωσε δεύτερη ασίστ, καθώς έβγαλε κάθετη μπαλιά και η Μίσπο έβαλε το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ. Στο 57' Γιάνσενς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και η Φαν Κέρχοβεν με το δεύτερο της τέρμα στη βραδιά διαμόρφωσε το 5-0, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Εθνική Γυναικών (Αλέξης Κατηκαρίδης): Γιαννακούλη, Μήτκου, Γκάτσου (61' Γκούνη), Παλαμά, Πατερνά (46' Κοσκερίδου), Μάρκου, Μωραϊτου, Γεωργίου (46' Σεΐχ), Σαρρή, Σπυριδωνίδου (46' Γιαννακά), Χατζηνικολάου (74' Παπαθεοδώρου)

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»