Αρχίζει ο αγωνιστικός Γολγοθάς του ΑΠΟΕΛ-Δύο επιστροφές και ένας αμφίβολος ενόψει Απόλλωνα

Η νίκη επί της Ανόρθωσης έφερε ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, για το league phase του Conference League, ωστόσο για τους πρωταθλητές ακολουθεί αγωνιστικός γολγοθάς.

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει Απόλλωνα, ΑΕΛ, Πάφο, Άρη και Ομόνοια, που ενδεχομένως να φέρει τον ΑΠΟΕΛ σε εξαιρετική αλλά και σε δυσμενή θέση, αναλόγως των αποτελεσμάτων του.

Σίγουρα, για να μπορέσουν οι πρωταθλητές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συνεχόμενων ντέρμπι, θα πρέπει να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, η οποία δεν είναι και στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει δύο επιστροφές, αφού ο Ελ Αραμπί και ο Γκιντίγια επιστρέφουν, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ντιομερσί Εντογκαλά.

Οι γαλαζοκίτρινοι ταξιδεύουν στο αφιλόξενο γι’ αυτούς Αλφαμέγα, με στόχο να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και αν τα καταφέρουν να πλησιάσουν την κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα τρόπαια του Europa League και του Conference League
«Μας θέλουν όλοι στο κύπελλο και εμείς όμως τους θέλουμε όλους»
Αυτό είναι το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής-Σάββατο τα μεγάλα ντέρμπι
Αναλλοίωτο το σκηνικό στην κορυφή-Εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση ο ΑΠΟΕΛ
Επιστροφή στις νίκες και εδραίωση στην εξάδα για τον ΑΠΟΕΛ
Πάφος-Απόλλων Λεμεσού 1-0: Ξανά στην κορυφή με «μαξιλαράκι» έξι βαθμών, με γκολ «ποίημα» του Πέπε
Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου 3-1: Ήταν κυρίαρχη και πήρε το ζητούμενο με «τριάρα»
Άρης για το συμβάν με Σπιλέφσκι: «Ατυχές μεμονωμένο περιστατικό, δεν επηρεάζει τον αμοιβαίο σεβασμό με την Ανόρθωση»
Οι επιλογές Αυγουστή για το παιχνίδι με την Πάφο
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή η 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan