Η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του Άντι φαν ντερ Μέιντε για τον εθισμό στο σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ...ήταν μερικοί από τους εθισμούς του Άντι βαρ ντερ Μέιντε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που άρχισε να βρίσκει πατήματα στην ζωή του αποφάσισε το 2012 να γράψει την αυτοβιογραφία του «The Next Next Big Thing» και να τα εξομολογηθεί όλα...

Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ και έκανε πέρασμα από την Ίντερ Μιλάνου και την Έβερτον, όπου ήταν και το αποκορύφωμα της παρακμής του. Το 2012 μετακόμισε στην PSV Αϊντχόφεν, αλλά η καριέρα του δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Μετά από άλλη μία ανεπιτυχή στάση στην WKE Emmen, τερμάτισε την καριέρα του (την χρονιά που κυκλοφόρησε το βιβλίο του) σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο 45χρονος στο βιβλίο του αναφέρεται στο πώς διαλύθηκε ο γάμος του αλλά και στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Έβερτον, όντας κάθε βράδυ μεθυσμένος και καταλήγοντας σε στριπτιτζάδικα.

Ο Άντι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έλεγα στην πρώην σύζυγό μου ότι ήθελα να πάω σε ξενοδοχείο επειδή ήμουν τραυματισμένος και χρειαζόμουν ξεκούραση. Αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια – απλά την απατούσα», ενώ παραδέχεται ότι είχε εθιστεί με το σεξ που έκανε με μία συγκεκριμένη στριπτιζέζ με το όνομα Λίζα.

Για όλα αυτά, λοιπόν, η πρώην γυναίκα του, Νταϊάν, έβαλε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να τον παρακολουθήσει, ο οποίος αποκάλυψε τη σχέση του. Ο Βαν ντερ Μέιντε λέει: «Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είχε βίντεο και φωτογραφίες με εμένα και τη νέα μου φίλη, και τότε με κάλεσε η γυναίκα μου και με ρώτησε: "Πώς πάει η καινούργια σου φίλη;" Εγώ το αρνήθηκα τότε».
Ο πρώην διεθνής Ολλανδός εκτός από τον εθισμό στο σεξ, ταυτόχρονα πάλευε με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη. Στο βιβλίο του αποκαλύπτει ακόμα το ότι: «Κάποια στιγμή τα έκλεψα από το ιατρείο του γιατρού της ομάδας και κανείς δεν το πρόσεξε – για πάνω από δύο χρόνια έκλεβα αυτά τα χάπια». Ο πρώην επιθετικός βυθίστηκε στον βούρκο των πάρτι και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βγει από αυτή την κατάσταση. «Κατάλαβα ότι το Λίβερπουλ θα με σκότωνε. Έπρεπε να φύγω», δήλωσε ο επιθετικός.

Ο πρώην διεθνής Ολλανδός το μετανιώνει τώρα, λέγοντας: «Για ένα διάστημα, ήμουν ο δεύτερος καλύτερος εξτρέμ στην Ευρώπη, πίσω από τον Λουίς Φίγκο, και μερικές φορές σκέφτομαι ότι το σπατάλησα αυτό».

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πλέον έχει ξεπεράσει όλους τους εθισμούς του και ασχολείται ενεργά με τα social media, ενώ διατηρεί και κανάλι στο Youtube και έχει δύο εκπομπές. Μία, όπου οδηγάει και με τον συνοδηγό του, όπου κάθε φορά είναι διαφορετικός, σχολιάζει διάφορα θέματα καθημερινότητας, ενώ η δεύτερη είναι σε τραπέζι με καλεσμένους, κάνοντας χαλαρή κουβέντα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ο Μπάλακ διαψεύδει ότι η 23χρονη κοπέλα του ήταν φίλη του γιου του που σκοτώθηκε στα 18
ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο και καρεκλοπόλεμος μεταξύ των οπαδών Τβέντε και Φενέρμπαχτσε στο Ενσέντε
Η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του Άντι φαν ντερ Μέιντε για τον εθισμό στο σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
Χωρίς τον Εμπαπέ οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια του Nations League
Φλικ: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του Γκάβι»
Καντίγια Σο: «Δεν είχα πρότυπα να θαυμάσω μεγαλώνοντας, τα νεαρά κορίτσια μπορούν να πετύχουν στο ποδόσφαιρο»
Ο Έμερι αποκάλυψε το «διάβασμα» στον Νόιερ που έφερε το γκολ των Villans
Λάμψη Τζόλη για τη Μπριζ, τετράστερη η Μπενφίκα, αλύγιστη Γιουβέντους!
Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά τη δεύτερη αγωνιστική
UEFA: Πρόστιμο €60.000 στο Κόσοβο για τα επεισόδια με Ρουμανία