Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League

Άλλο ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ στη φετινή του Ευρωπαϊκή πορεία, η οποία μπαίνει πλέον σε περιπέτειες ως προς την εξέλιξη της σε κάτι καλό.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας για άλλο ένα παιγνίδι πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και στο σκοράρισμα αλλά και αδυναμίες αμυντικές, ηττήθηκε με 1-0 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του ανανεωμένου UEFA Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του παιγνιδιού και στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ περισσότερες τελικές προσπάθειες από την Στεάουα με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κιρίλ Ντεσπόντοφ στο 28’. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ρουμάνοι σκόραραν με τον Ντάνιελ Μπιρλιγκέα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Ωστόσο, έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ντάριους Ολάρου στο 56’ και από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεσε ασφυκτικά αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Γιάννη Μιχαηλίδη στο 90’+7’. Η Στεάουα, παίζοντας και με το χρόνο καθ΄ όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν μια υπερπολύτιμη νίκη, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (70’ Ζίβκοβιτς), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά (70’ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (83’ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοφ (70’ Τισουντάλι).

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (Ηλίας Χαραλάμπους): Ταρνοβάνου, Κρέτου, Ντάουα, Μ. Ποπέσκου, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Λιξάντρου (45’+6’ Εντζούμα), Μπαλουτά (46’ Μικουλέσκου), Ολάρου, Τανάσε (64’ Οκτ. Ποπέσκου), Μπιρλιγκέα (78’ Αλχασάν).

Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)

Κίτρινες: Καμαρά, Σάστρε - Τανάσε, Ποπέσκου, Ολάρου, Μπιρλιγκέα, Ταρνοβάνου.

Κόκκινες: Ολάρου (56’).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα
Έλιωσε την Μπράγκα με τριάρα και εμφάνιση… τροπαιούχου ο Ολυμπιακός!
Γκαρθία: «Ο Μεντιλίμπαρ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό»
ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς
Ολυμπιακός Κ19: Ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στο Youth League κόντρα στην Ταλίνα Κάλεβ
Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη με πειστική εμφάνιση στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα
ΠΑΟΚ: Ψάχνει την πρώτη νίκη στην League Phase για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης