«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα

Η Ανόρθωση ήταν η μεγάλη νικήτρια στο βαρωσιώτικο ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς επικράτησε 3-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κυριαρχία της Ανόρθωσης

Στο πρώτο μέρος, η Ανόρθωση ήταν αποτελεσματική, κυριαρχώντας στο γήπεδο και πετυχαίνοντας τρία γκολ. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν δυνατά τον αγώνα και είχαν μια καλή στιγμή στο 4’, όταν μετά από κεφαλιά του Μιχαήλ, η μπάλα πήγε άουτ. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Ίλιεφ σούταρε από πλάγια θέση, με τον Μελίσσα να αποκρούει. Η «Κυρία» άνοιξε το σκορ στο 24’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίκο, με τον Λόπες να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και τον Χρυσόπουλο να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 1-0. Η ομάδα του Οκκά, συνέχισε να έχει τον έλεγχο και μέσα σε ένα λεπτό, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 37’ ο Κονσεισάο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από Μουκάπι και Τόμοβιτς, αιφνιδιάζοντας τον Μελίσσα και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αρτυματάς με έξυπνο σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Νέα Σαλαμίνα έδειξε κακή εικόνα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ δεν μπόρεσε να φανεί επικίνδυνη επιθετικά.

Μείωσε η Νέα Σαλαμίνα, αλλά μέχρι εκεί

Στο δεύτερο μέρος, η Νέα Σαλαμίνα, ξεκίνησε δυνατά, με μια φάση διαρκείας και τον Φράγκο να σουτάρει και τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει. Στο 48' η κεφαλιά του Ντουρμισάι, κόντραρε στον Χρυσόπουλο και πήγε κόρνερ. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 75', όταν μετά από κοντά, μετά από φάση διαρκείας ο Φράγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League