Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)

Περήφανος δήλωσε για την νίκη και την απόδοση της ομάδας του ο Ούγκο Μάρτινς και ανάφερε πόσο σημαντική από άποψη βαθμολογίας αλλά και ψυχολογίας ήταν η σημερινή νίκη. Μάλιστα, κλείνοντας τις δηλώσεις ανάφερε πως μόνος στόχος για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη αλλά και δύσκολη. Μια ομάδα πολύ οργανωμένη και ένταση στο παιχνίδι της. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά, για εμάς είναι παραπάνω από τρεις βαθμούς αυτό το παιχνίδι, όλες οι ομάδες πρέπει ωστόσο να σέβονται την Ομόνοια 29Μ γιατί είναι πολύ οργανωμένη ομάδα.

Η ομάδα μου προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας. Στο πρώτο μέρος παίξαμε το δικό μας παιχνίδι με έλεγχο της μπάλας, και πολλοί παίκτες έπαιρναν μέρος στο δημιουργικό κομμάτι. Μετά το γκολ του αντιπάλου χάσαμε τον ψυχολογικό έλεγχο και οι αντίπαλοι ανέβηκαν. Είμαι πολύ περήφανος γιατί προσαρμοστήκαμε πολύ καλά. Όταν δεν παίζουμε με τη μπάλα όπως θέλουμε, πρέπει να δείξουμε οργάνωση στην άμυνα. Ήταν παραπάνω από τρεις βαθμούς, ήταν ο τρόπος που πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Αναφορά για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Για εμένα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και γι’αυτο θα προετοιμαστούμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Καρέτσας: «Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμη από την Γκενκ»
Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17