Έκτακτη σύσκεψη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ

Η νέα απώλεια βαθμών (0-0 με την Άστον Βίλα στο Villa Park) και η κάκιστη εκκίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», με τον Έρικ Τεν Χαγκ να πλησιάζει πλέον προς την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», ο συνιδιοκτήτης της Γιουνάιτεντ Τζίμ Ράτκλιφ έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει το «διαζύγιο» με τον Ολλανδό τεχνικό.

Μάλιστα έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη (8/10) στο Λονδίνο ανάμεσα σ’ όλα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους μετόχους για να οριστικοποιηθεί η όλη διαδικασία.

Σε πρώτη φάση ο Ράτκλιφ έχει αποφασίσει να δοθεί το «τιμόνι» της ομάδας στον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έχει ενταχθεί ήδη εδώ και λίγες εβδομάδες στο προπονητικό τιμ της Γιουνάιτεντ, αναζητώντας με μεγαλύτερη ηρεμία τη διάδοχη κατάσταση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BINTEO: Άγγλος ποδοσφαιριστής χτυπά γυναίκα με καρέκλα σε καβγά στην Ίμπιζα
Σούπερ deal για τη Βαλένθια-Εξασφάλισε 322 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου «Μεστάγια»
Ο Εμπαπέ κατέθεσε μήνυση κατά της Παρί για ηθική παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού
Τέλος στο σίριαλ-Επίσημη η ανανέωση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ
Στη Λίβερπουλ και επίσημα ο Μίλος Κέρκεζ
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Πέθανε 18χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια επέμβασης στο γόνατο
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό