Η νέα υπερπολυτελής βίλα που απέκτησαν οι Μπέκαμ αξίας 71 εκατομμυρίων ευρώ (pics)

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζουν να επενδύουν σε πολυτελή ακίνητα στο Μαϊάμι, αφού πρόσφατα απέκτησαν νέα έπαυλη αξίας 71 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σπίτι είναι χτισμένο το 2018, διαθέτει εννέα μπάνια και τέσσερα WC. Περιλαμβάνει επίσης κουζίνα με σεφ, κινηματογράφο, γυμναστήριο, σπα και πισίνα. Επιπλέον, διαθέτει και ένα lounge στην ταράτσα, καθώς και εξωτερική κουζίνα. Αεροφωτογραφίες δείχνουν την εντυπωσιακή θέα που θα έχουν οι Beckham από το νέο τους σπίτι.

a1

a2

a3

Το ζευγάρι έχει επίσης στην κατοχή του ένα ρετιρέ διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, το οποίο αγόρασαν το 2020 και το έχουμε δει λίγο καλύτερα στην σειρά ντοκιμαντέρ που έχει κυκλοφορήσει στο Netflix με την ζωή του ζευγαριού, αλλά και από τις φωτογραφίες που μοιράζεται κατά καιρούς η οικογένεια στα social media.

Την ίδια στιγμή, η διάθεση στην οικογένεια Beckham είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, αφού η Inter Miami, η οποία ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατέκτησε πρόσφατα το MLS Supporters Shield, το οποίο απονέμεται στην ομάδα του πρωταθλήματος της «Μέιτζορ Λιγκ Σόκερ» (MLS) με την καλύτερη επίδοση στην κανονική περίοδο.

Η Inter Miami τερμάτισε στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας με νίκη 3-2 επί των Columbus Crew, με δύο γκολ του Λίονελ Μέσι και ένα του Λουίς Σουάρεζ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο της κανονικής περιόδου.

Η Inter Miami ετοιμάζεται πλέον για τα playoffs του MLS Cup, τα οποία ξεκινούν αργότερα αυτόν τον μήνα. Ο Beckham εξέφρασε την περηφάνια του μέσω ανάρτησης στο Instagram, γράφοντας: «Είμαι τόσο περήφανος που είδα τους παίκτες μας να σηκώνουν το Supporters Shield μετά από μια σπουδαία νίκη στο Columbus. Άλλο ένα καταπληκτικό επίτευγμα για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και χαρούμενος που φέρνουμε το τρόπαιο στους καλύτερους φιλάθλους του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με το επόμενο @intermiamicf».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επικό τρολάρισμα στον Τεν Χαχ από γνωστή αλυσίδα πίτσας
Αποθέωσε τον Ινιέστα και ο Μέσι-«Είσαι φαινόμενο, θα λείψεις από το ποδόσφαιρο»
Απέκτησε δικό του νησί ο Νεϊμάρ
Η νέα υπερπολυτελής βίλα που απέκτησαν οι Μπέκαμ αξίας 71 εκατομμυρίων ευρώ (pics)
Αντρές Ινιέστα: Από τη Μασία στην κορυφή-Ο άνθρωπος που έκανε τον Μέσι καλύτερο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο στα 40 του χρόνια
Οι προπονητές που ξόδεψαν τα περισσότερα σε μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την πρώτη «μάχη» κόντρα στην Premier League
Έκτακτη σύσκεψη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ
Πέθανε ο θρύλος του Ολλανδικού ποδοσφαίρου Γιόχαν Νέσκενς
Tην τιμώρησε για την… τσιγγουνιά της Aτλέτικο ο Σούτσιτς