Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, πριν την προπόνηση, ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους τόνισε πως, η Εθνική είναι πάνω από όλα και πως όλοι οφείλουν όταν αγωνίζονται με το εθνόσημο, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ήταν στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής στο ΓΣΠ και ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ, καλωσόρισε το Σωφρόνη Αυγουστή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πρόκειται για ένα άνθρωπο που ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα μας, όχι τον εαυτό του και χρειάζεται την στήριξη όλων μας, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ με τον κ. Αυγουστή να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ώς Ομοσπονδιακός προπονητής οπως, όλοι έχουμε κοινό στόχο, να νιώσουμε περήφανοι για την Εθνική μας ομάδα.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που πήραν το Σαββατοκύριακο με τις ομάδες τους.

Δεν υπολογίζονται και τέθηκαν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι Ανδρόνικος Κακουλλής και Σταύρος Γαβριήλ.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο προπονητής της Εθνικής κάλεσε τον Ανδρέα Μακρή ο οποίος θα είναι παρών στην σημερινή προπόνηση. Είχε κληθεί και ο Ραφαήλ Μάμας στη θέση του Ντανίλο Σπόλιαριτς που επίσης τραυματίστηκε.

Μετά τις αλλαγές αυτές, η κλήση διαμορφώνεται ως ακολούθως: ΑΕΛ Λεμεσού: Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Μακρή, Ανόρθωση Αμμοχώστου: Ανδρέας Χρυσοστόμου, Κωστάκης Αρτυματάς, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Κωνσταντίνος Λαΐφης, Απόλλων Λεμεσού: Δημήτρης Δημητρίου, Εθνικός Άχνας: Μάριος Στυλιανού, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: Μηνάς Αντωνίου, Ομόνοια Λευκωσίας: Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Πάφος F.C: Κώστας Πηλέας, Μάριος Ηλία, Νεόφυτος Μιχαήλ, AIK: Ιωάννης Πίττας, FK Čukarički: Μαρίνος Τζιωνή, Hellas Verona FC: Γρηγόρης Κάστανος, Maccabi Petah Tikva F.C: Αντρέας Καρώ, R. Charleroi SC: Στέλιος Ανδρέου, Sanfrecce Hiroshima: Πιέρος Σωτηρίου, Servette FC: Ζόελ Μολ, St Mirren FC: Αλεξάντερ Γκόγκιτς και UC Sampdoria: Νικόλας Ιωάννου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή
Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ