Επικό τρολάρισμα στον Τεν Χαχ από γνωστή αλυσίδα πίτσας

Στην αλυσίδα Domino's Pizza, πρέπει να είναι πολύ απογοητευμένοι με την κακή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τουλάχιστον το αντιμετωπίζουν με χιούμορ. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να σχολιάσει κανείς τις συνεχόμενες φήμες περί αποχώρησης του Έρικ Τεν Χαχ, με την διοίκηση, να συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη (8/10), για να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τον Ολλανδό προπονητή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο, έχοντας τρεις ήττες, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στην Premier League, ενώ στο Europa League τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, αφού δεν έχει καταφέρει κάτι άλλο, πέρα από τις δύο ισοπαλίες. Όλα αυτά, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως ο Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα.

Ο Τεν Χαχ ωστόσο, έχει γίνει το πρόσωπο της Domino's Pizza, με την γνωστή αλυσίδα να τον χρησιμοποιεί συχνά στις αναρτήσεις της. Αυτή τη φορά ίσως έκανε κάτι επικό, στήνοντας έξω από το Ολντ Τράφορντ ένα φορτηγό, το οποίο είχε πάνω μία τηλεόραση απεικονίζοντας το πρόσωπο του Ολλανδού, με ένα μήνυμα να γράφει: «Ζητείται προσωπικό, όχι εσύ Έρικ».

Δεν σταμάτησαν φυσικά εκεί, καθώς στην ανάρτησή τους έγραψαν: «Χρειάζεσαι τους σωστούς ανθρώπους για τις κορυφαίες δουλειές».

Πηγή: sportal.gr

Δειτε Επισης

Η Σίτι κατηγόρησε την Premier League για παραπλάνηση και προειδοποίησε με επιστολή τις υπόλοιπες ομάδες
Επικό τρολάρισμα στον Τεν Χαχ από γνωστή αλυσίδα πίτσας
Αποθέωσε τον Ινιέστα και ο Μέσι-«Είσαι φαινόμενο, θα λείψεις από το ποδόσφαιρο»
Η νέα υπερπολυτελής βίλα που απέκτησαν οι Μπέκαμ αξίας 71 εκατομμυρίων ευρώ (pics)
Αντρές Ινιέστα: Από τη Μασία στην κορυφή-Ο άνθρωπος που έκανε τον Μέσι καλύτερο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο στα 40 του χρόνια
Οι προπονητές που ξόδεψαν τα περισσότερα σε μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την πρώτη «μάχη» κόντρα στην Premier League
Έκτακτη σύσκεψη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ
Πέθανε ο θρύλος του Ολλανδικού ποδοσφαίρου Γιόχαν Νέσκενς
Tην τιμώρησε για την… τσιγγουνιά της Aτλέτικο ο Σούτσιτς