Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής στις πλημμύρες της Βαλένθια

Ένας 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι ανάμεσα στους δεκάδες νεκρούς που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες στην Ισπανία.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης υπήρχαν ακόμη «δεκάδες και δεκάδες» αγνοούμενοι στη νοτιοανατολική Ισπανία, 48 ώρες μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους 158 άνθρωποι, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειες για εντοπισμό αγνοουμένων, ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για δεκάδες άτομα που βρίσκονται κάτω από τόνους λάσπης.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Χοσέ Καστιγιέχο, 28 ετών, ο οποίος είχε παίξει σε πολλούς συλλόγους στη χώρα του, μεταξύ των οποίων και η Βαλένθια.

«Ανακοινώνουμε τη θλίψη μας για τον θάνατο του Χοσέ Καστιγιέχο, θύματος των καταστροφών της "Ντάνα"», ανέφερε η Βαλένθια σε ανακοίνωσή της. «Ήταν μέλος της ακαδημίας του συλλόγου και είχε παίξει για πολλές ομάδες στην περιφέρεια της Βαλένθια».

Πηγή: Sdna

Δειτε Επισης

Δείχνει την ευαισθησία του ο Ενγκολό Καντέ-Χτίζει ιατρικό κέντρο στο Μάλι
BINTEO: Διαιτητής κλώτσησε άνθρωπο από το προπονητικό σταφ που πήγαινε να του επιτεθεί
Η «μαύρη» λίστα του Λουίς Ενρίκε στην Παρί ΣΖ
«Οι οπαδοί της Παρί θα είναι εναντίον μου, θα είναι συναρπαστικό»
Με Πάρντο η Λιλ καθάρισε τη Λανς και στοχεύει τα... αστέρια!
Λύγισε τη Μίλαν και συνεχίζει το κυνήγι της Ίντερ η Νάπολι
Πήρε το ντέρμπι η Μπέτις, έφτασε τις έξι συναπτές νίκες!
Με «killer» Λεβαντόφσκι ξανά στο +3 η Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ
Χαμός στην Ισπανία με «Liga Mafia» και «Σε ψάχνουμε Κάρλος ντελ… Γουρούνι Γκράντε»! (pic)
Ο Τόμας Μίλερ οδεύει προς την έξοδο από την Μπάγερν