Συγκλονιστικές εικόνες στο Λεβάντε-Έλτσε: «Λύγισε» ο προπονητής των γηπεδούχων για τα θύματα της DANA

Ο προπονητής της Λεβάντε, Χούλιαν Καλέρο, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του πριν την πρώτη αναμέτρηση της Λεβάντε, ύστερα από τις φονικές πλημμύρες που «βύθισαν» στο πένθος την Ισπανία.

Η Ισπανία ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ του τυφώνα DANA, που άφησε πίσω του εκατοντάδες θύματα και έθαψε στη λάσπη ολόκληρες περιοχές. Ο κόσμος της Βαλένθια προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του και το ποδόσφαιρο εκεί έχει αρχίσει και πάλι, όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ πριν τη σέντρα της πρώτης αναμέτρησης μετά τη διακοπή.

Η Λεβάντε υποδέχθηκε την Έλτσε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, με τη γηπεδούχο ομάδα να τιμά τη μνήμη των θυμάτων με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πέραν της ενός λεπτού σιγής που τηρήθηκε από τον κόσμο και τα επιτελεία των συλλόγων, οι οικοδεσπότες φορούσαν λασπωμένες φανέλες ενώ τεράστια ήταν η συγκίνηση όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ούτε ο προπονητής της Λεβάντε, Χούλιαν Καλέρο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο ίδιος φάνηκε συντετριμμένος στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ενώ μετά τη λήξη του ματς, που έμεινε στο 1-1, προσπάθησε να περιγράψει το πώς ήταν για τον ίδιο και τους παίκτες του το να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

«Ήταν δύσκολο για τα παιδιά να αλλάξουν σκεπτικό και να βγάλουν τη λάσπη από το μυαλό τους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, ήταν τόσο δύσκολο να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό αυτό εμπόδιο, ήταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσω. Δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά κάτι τόσο δύσκολο, το ίδιο και κανείς άλλος εδώ», ανέφερε ο ίδιος.

Δειτε Επισης

Η Νιούκαστλ τρόλαρε την Άρσεναλ για το «κατηγορώ» του Αρτέτα στην μπάλα του League Cup
Ο Μαρσέλο σταμάτησε το ποδόσφαιρο: «Το ταξίδι μου ως παίκτης τελείωσε, αλλά έχω ακόμη πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο»
Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση θρίλερ στα ημιτελικά για την Ρεάλ, 3-2 την Λεγανές
«Ίσως να μην υπάρχουν πολλοί προπονητές με τόσο καλό ρόστερ όπως εγώ»
«Πάμε στο Νιούκαστλ για να σκοράρουμε τρία, τέσσερα, πέντε γκολ»
Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας θρύλος ετών... 40 (pics+vids)
BINTEO: Χαμός στην Αργεντινή-«Άνοιξαν» το κεφάλι βοηθού με κοντάρι σημαίας
Με ασίστ Λυκογιάννη η Μπολόνια πέταξε στα ημιτελικά του Coppa Italia
Πέρασε από τη Λε Μαν και ετοιμάζεται για τα προημιτελικά του κυπέλλου η Παρί
Τραγικός θάνατος για 24χρονο ποδοσφαιριστή- Έπεσε στην θάλασσα μεθυσμένος και πνίγηκε