Οι αποκαλύψεις του Μάικ Τάισον-Παραλίγο να πεθάνω τον Ιούνιο, έχασα το μισό μου αίμα

Μπορεί η «μάχη της χρονιάς» με τον 27χρονο Τζέικ Πολ να τον βρήκε ηττημένο, όμως ο Μάικ Τάισον έχει ξανά, στα 58 του χρόνια, στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται ότι θέλει να... ρουφήξει κάθε στιγμή, τροφοδοτώντας τα μέσα ενημέρωσης με αποκαλύψεις.

Λίγες ώρες μετά την ήττα του και με τους παλμούς να έχουν πέσει, ο θρύλος του μποξ συγκλόνισε με την κατάθεση ψυχής που έκανε μέσα από ένα μήνυμά του στο Twitter. Όπως ανέφερε, μόλις τον περασμένο Ιούνιο έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο: «Έκανα οκτώ μεταγγίσεις αίματος. Έχασα το μισό μου αίμα και 25 κιλά στο νοσοκομείο και έπρεπε να παλέψω για να γίνω υγιής, για να αγωνιστώ».

Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι μετά την ήττα του από τον Πολ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ρινγκ, στο εν λόγω μήνυμα τονίζει ότι ο αγώνας με τον 27χρονο Youtuber ήταν η τελευταία... παράστασή του:

«Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που ενώ χάνεις, κερδίζεις. Είμαι ευγνώμων για χθες το βράδυ. Δεν μετανιώνω που μπήκα στο ρινγκ για τελευταία φορά. Παραλίγο να πεθάνω τον Ιούνιο. Έκανα οκτώ μεταγγίσεις αίματος. Έχασα το μισό μου αίμα και 25 κιλά στο νοσοκομείο και έπρεπε να παλέψω για να γίνω υγιής για να αγωνιστώ, οπότε κέρδισα. Το να με δουν τα παιδιά μου να στέκομαι αντιμέτωπος και να τελειώνω οκτώ γύρους με έναν ταλαντούχο μαχητή με τα μισά μου χρόνια μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο των Dallas Cowboy είναι μια εμπειρία που κανένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει. Σας ευχαριστώ».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Ο 58χρονος πυγμάχος αποκάλυψε, σε συνέντευξή του μία μέρα πριν τον αγώνα με τον Πολ, ότι έκανε σεξ με δύο άτομα, που πέθαναν από τον ιό HIV. «Η ζωή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ακόμα παλεύουμε. Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, για να σου μιλάω τώρα. Οι φίλοι μου είναι νεκροί. Έκαναν υπερβολική δόση, είχαν HIV. Ο φίλος μου και εγώ κάναμε σεξ με ένα κορίτσι ταυτόχρονα και πέθαναν και οι δύο από τον ιό HIV, δεν το έπαθα εγώ» είπε χαρακτηριστικά στο «Interview Magazine».

«Τι με νοιάζει η κληρονομιά μου;» είπε ακόμη. «Ποτέ δεν ήξερα τι είναι μια κληρονομιά και οι άνθρωποι άρχισαν να λένε αυτή τη λέξη με τόσο ασαφή τρόπο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Καταρρίφθηκαν δύο παγκύπρια ρεκόρ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Κ20
Τραγωδία στην Ιρλανδία-Νεκρός 28χρονος μποξέρ μετά από χτύπημα σε αγώνα τίτλου
Ο Ριβς ντύθηκε... ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς μαζί σκοράροντας 45 πόντους
Ο Ντέιβις τραυματίστηκε χωρίς να έχει επαφή με αντίπαλο στο ντεμπούτο του με τους Μάβερικς
Νίκη για τον Κεραυνό στο τελευταίο παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική της 1ης φάσης
EuroLeague: Ο Φουρνιέ ξέρανε την Μπαρτσελόνα και κράτησε πρώτο και με διαφορά τον Ολυμπιακό
Ανακοινώθηκαν τα ρόστερ των τριών ομάδων του All-Star Game 2025
Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)
Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Football Manager 2025-Η ανακοίνωση των Sega και Sports Interactive
Επισκέφθηκαν το Σπύρος Κυπριανού στελέχη της FIBA-Ενημερώθηκαν για την πορεία του εργού