Αμφίρροπες αναμετρήσεις το Σάββατο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής

Με τους αγώνες Πάφος F.C – ΑΠΟΕΛ, Νέας Σαλαμίνας -  ΑΛΣ Ομόνοιας 29ης Μαΐου και Ομόνοιας Λευκωσίας – Απόλλωνα ξεκινά το Σάββατο η 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Σε πρώτο πλάνο, το ντέρμπι του «Στέλιος Κυριακίδης» μεταξύ της Πάφος F.C. και του ΑΠΟΕΛ με τον αγώνα να αρχίζει στις 17:00. Η Πάφος F.C. είναι πρώτη και αήττητη έχοντας 28 βαθμούς, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 3η θέση με 20 βαθμούς.

Στις 18:00 η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Ομόνοια 29ης Μαΐου στο Στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή».

Ντέρμπι και στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα στις 19:00.

Την Κυριακή, ο Εθνικός αντιμετωπίζει την Ομόνοια Αραδίππου στις 17:00,  η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Ε.Ν. Παραλιμνίου  στις 18:00 και στις 19:00 η ΑΕΛ έρχεται αντιμέτωπη με τον Άρη. Η 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19:00 με το παιχνίδι ΑΕΚ – Καρμιώτισσας.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση ποδοσφαιριστριών-Έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως
Συζητήσεις ΑΠΟΕΛ και Γαλανόπουλου για ανανέωση της συνεργασίας τους
Μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Έκπληκτοι στον Άρη από την απόφαση Σπιλέφσκι να αποχωρήσει-«Κανείς αναντικατάστατος»
Πένθος στην Ανόρθωση-Απεβίωσε ο Σωτήρης Μιχαηλούδης
Αλλαγή ώρας στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Άρης
Δημητρίου για διαιτησία: «Αρχίσαμε να ανησυχούμε»