«Έχει καλούς ποδοσφαιριστές η Καρμιώτισσα και πρέπει να είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο»

Οι Λαρνακείς θα υποδεχθούν τη Δευτέρα στις 19:00 την Καρμιώτισσα στην «ΑΕΚ Αρένα» για το κλείσιμο της 11ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ κρατά ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα, και συγκεκριμένα 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Σαφώς μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι η συνέχεια στις νίκες μετά την «λευκή ισοπαλία» στο Παραλίμνι.

Μετά την χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ από την πρωτοπόρο Πάφο, οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πατήσουν τετράδα με ένα πιθανό τρίποντο στην αυριανή αναμέτρηση και στους βαθμούς, έναντι 20 των «γαλαζοκιτρίνων», που βρίσκονται προσωρινά στην 4η θέση.

Ο Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο διαδίκτυο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Ο Νορβηγός τεχνικός δηλώνει πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή φόρμα και πως το γεγονός ότι δε υπάρχουν απώλειες θα βοηθήσει αρκετά στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακόμη, για την αναμέτρηση αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Καρμιώτισσα σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα δύναμη καθώς διαθέτει ατομική ποιότητα, όμως πέρασε δυσκολίες μέχρι στιγμής, αλλά είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή