Απέναντι στη Μόλντε και στις απουσίες ο ΑΠΟΕΛ

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τη δυσκολία του εκτός έδρας αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ καλείται απέναντι στη Μόλντε (28/11) να δείξει «μαχητικό» πρόσωπο και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αφήσει πίσω την πρόσφατη ήττα με την Πάφο και να εστιάσει στην απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μόλντε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Conference League. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:45 στο μαγευτικό στάδιο Ακερ, φέρνει τον Μανόλο Χιμένεθ αντιμέτωπο με πολλαπλές προκλήσεις, τόσο από πλευράς αντιπάλου όσο και λόγω σημαντικών απουσιών.

Η Μόλντε, δυναμική και σταθερή, φιλοξενεί την ομάδα του Ισπανού κόουτς στο εντυπωσιακό στάδιό της (11.249 θέσεων), το οποίο, εκτός από την ιστορική σημασία του, φημίζεται για τη μοναδική θέα που προσφέρει στους φιλάθλους, συνδυάζοντας τη θάλασσα και τα βουνά του φιορδ Ρομσντάλ.

Για τον ΑΠΟΕΛ, η προετοιμασία επισκιάζεται από τις απουσίες. Ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, λόγω μυϊκών τραυματισμών, θα είναι εκτός, όπως και οι Στέφαν Ντράζιτς, Πίτσι και Σιπριανό που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επιπλέον, η παρουσία του Γκεόργκι Κοσταντίνοφ παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Παρά τα προβλήματα, καλά νέα έρχονται από την πιθανή επάνοδο των Λάσα Ντβάλι, Μάριους Κόρμπου και Μαξ Μάγιερ, που είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση. Η κατάστασή τους αξιολογείται καθημερινά.

Ο Χιμένεθ γνωρίζει ότι η συγκέντρωση και η τακτική προσέγγιση είναι κλειδιά για να διεκδικήσει η ομάδα ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρά τη δυσκολία, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιάσει μαχητικό πρόσωπο, αντλώντας δύναμη από την ευρωπαϊκή του εμπειρία, ώστε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση