Πετεβίνος: «Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι η βαθμοθηρία»

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει αύριο στη Νορβηγία την Μόλντε (28/11, 19:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του UEFA Conference League, με την ομάδα προ ολίγου να βρίσκεται στο αεροδρόμιο και να ετοιμάζεται για την αναχώρησή της.

Πριν από αυτή ωστόσο, ο εκπρόσωπος τύπου των Γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που βρέθηκαν στο χώρο, ενόψει της πολύ σημαντικής αγωνιστικής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε τις πρώτες δύο αγωνιστικές αλλά τα πήραμε κόντρα στη Φιορεντίνα. Έχουμε ως οδηγό το ματς με τη Φιορεντίνα κι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι η βαθμοθηρία και να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στο Μόλντε και στην αποστολή έχουμε 19 ποδοσφαιριστές. Ο Κόρμπου δεν θα είναι μαζί μας αλλά οι Ντβάλι και Μάγιερ βρίσκονται στην αποστολή. Όπως είπε κι ο προπονητής θα βγάλει 11άδα και θα βρει και αλλαγές. Είναι μία ιδιαιτερότητα ο πλαστικός χλοοτάπτητας. Η χθεσινή προπόνηση έγινε σε πλαστικό χλοοτάπητα για να υπάρχει μία πρώτη αντίληψη. Παίξαμε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια σε πλαστικό χλοοτάπητα. Ελπίζω να μην παίξει τόσο ρόλο Έχουμε 200 ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ μαζί μας και μας περιμένουν κι άλλοι στη Νορβηγία, έτσι υπολογίζω ότι θα δώσουν το παρών τους 250 φίλοι της ομάδας μας».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc
Το στρατηγικό πλάνο του Χάρη Σάββιδη για την Προεδρία της ΚΟΠ και στο βάθος η δημιουργία Λίγκας
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Τέλος ο Μεσίνα-«Να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πιο δύσκολο από ό,τι σε άλλες χώρες»
Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
«Η αξία του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στα 60 εκατομμύρια, μακάρι να μας αφήσει άφωνους ο Πετρίδης»