Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σλάβεν Μπίλιτς, γράφουν στην Κροατία

Η κροατική ιστοσελίδα «tportal» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές της στην Ελλάδα το οποίο ανέφερε πως ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο γνωστός 56χρονος Κροάτης τεχνικός είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε σημαντικές ομάδες, όπως είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας, η Μπεσίκτας, η Γουέστ Χαμ, η Γουέστ Μπρομ, η Γουότφορντ, αλλά και η εθνική ομάδα της Κροατίας.

Οι συμπατριώτες του τον έβαλαν στο... παιχνίδι για την θέση του προπονητή στην «Ένωση» τονίζοντας και την καλή σχέση και την συνύπαρξή του στο παρελθόν, με τον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων», Ντομαγκόι Βίντα.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Πηγή: Gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Καρέτσας: «Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμη από την Γκενκ»
Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Σιδέρης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με 60.000 εισιτήρια - Από το 2026-27 θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση»
Αυτές είναι οι ποινές από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός–ΑΕΚ
ΑΕΚ: Λαβωμένη ενόψει της συνέχειας