Έδεσε τον Καρέτσα με συμβόλαιο ως το 2027 η Γκενκ

Προσέχει για να έχει η Γκενκ! Ο βελγικός σύλλογος προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Καρέτσα, με τον Ελληνοβέλγο μεσοεπιθετικό να εξαργυρώνει την εξαιρετική παρουσία του στην ομάδα.

Ο Καρέτσας υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως το καλοκαίρι του 2027, κάτι που προφανώς θα φέρει και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσής του. Ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, αφού το πρότζεκτ του νεαρού παίκτη είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Ο μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστής από τον περασμένο Γενάρη έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γκενκ και αποτελεί βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Φέτος, μάλιστα, μετρά ήδη 9 συμμετοχές με 1 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ αναμένεται σύντομα να κάνει γνωστή την επιλογή του για το ποια εθνική ομάδα θα προτιμήσει μεταξύ της Ελλάδας και του Βελγίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Σούπερ deal για τη Βαλένθια-Εξασφάλισε 322 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου «Μεστάγια»
Ο Εμπαπέ κατέθεσε μήνυση κατά της Παρί για ηθική παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού
Τέλος στο σίριαλ-Επίσημη η ανανέωση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ
Στη Λίβερπουλ και επίσημα ο Μίλος Κέρκεζ
Πέθανε 18χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια επέμβασης στο γόνατο
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Ισοπαλία σαν νίκη για τη Φλουμινένσε που προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Αυτές είναι οι δέκα ομάδες που έχουν προκριθεί στους 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάστηκε για φορολογική απάτη