Αποθέωση στο ΣΕΦ για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 89-94 και όπως ήταν φυσιολογικό πρόσφερε χαρά στον κόσμο του. Αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη των «ερυθρόλευκων» επί των «πράσινων» σε αγώνες για την Euroleague.

Περίπου 1000 οπαδοί βρέθηκαν στο ΣΕΦ και υποδέχτηκαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες της ομάδας μετά την επιστροφή της αποστολής από το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα με καπνογόνα, αποθέωσε τον Ελληνα τεχνικό όπως φυσικά και όλους τους παίκτες.

«Εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ερυθρόλευκη αποστολή και τον Πρόεδρο, κ.Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ», έγραψε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Την τιμητική του είχε φυσικά ο Φουρνιέ, καθώς ο Γάλλος γκαρντ ηγήθηκε επιθετικά του Ολυμπιακού, γεμίζοντας τη stat-line του με 22 πόντους (5/10 δίπ., 4/6 τρίπ.), ένα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα και μόλις ένα λάθος στα 28:30 που έμεινε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Γάλλος πρώην NBAer ήταν αυτός που «κλείδωσε» το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.

Δειτε Επισης

Στην κορυφή της Ευρώπης η Δαμασιώτη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Τζούντο: Στην 7η θέση της Ευρώπης ο Στέφανος Λαζαρίδης στα -73kg
Wimbledon: Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη-Πρεμιέρα με την Μπλίνκοβα, ακολουθεί η Ριμπάκινα
Ποιος είναι ο νέος 24χρονος ιδιοκτήτης του Άρη-Η φιλία με τον Αντετοκούνμπο και το όνειρο για ομάδα στο ΝΒΑ
Ιστορική αλλαγή στην ΚΑΕ Άρη-Οριστικό το deal με τον επενδυτικό οργανισμό του Richard Hsiao
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown
Kλείνει Κουζέλογλου o Παναθηναϊκός AKTOR
Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Γκούντουριτς-«Σε ευχαριστούμε για όλα»