Εξετάζει Σούσο στα εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σούσο της Σεβίλλης, παίκτη που γνωρίζει καλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο 31χρονος εξτρέμ χάνει σιγά-σιγά τη θέση του στα πλάνα των Σεβιγιάνων και νιώθει ότι ήρθε η ώρα να κλείσει εκεί ο κύκλος του.

Μάλιστα εκτιμά ιδιαίτερα τον Βάσκο τεχνικό, με τον οποίο είχε καλή συνεργασία, το διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της Σεβίλλης. Στην Ισπανία εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή για την απόκτηση του Σούσο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει καλά τα χαρακτηριστικά του 31χρονου, που έχει όλο το πακέτο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», ενώ το κόστος της μεταγραφής δεν μοιάζει απαγορευτικό. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ενώ φέτος μετρά 7 συμμετοχές με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

«Ανέβηκε στα 7 εκατ. ευρώ για Ουναΐ ο Παναθηναϊκός»
«Καμία πρόταση της Φιορεντίνα για τον Τετέ»
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
«Προσφέρει 15-17 εκατ. για τον Ιωαννίδη η Φιορεντίνα, δεν συζητά με κάτω από 30 ο Παναθηναϊκός»
Έβαλε υπογραφή και ανακοινώθηκε ο Τάσος Δώνης
MVP της σεζόν στη Stoiximan Super League ο Τζολάκης
Με βίντεο από τα εργομετρικά ανακοίνωσε Σταφυλίδη ο ΑΠΟΕΛ
Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον Ρότα
Ξέσπασε ο Μύρωνας Σηφάκης για την αποχώρηση του γιου του από τον ΟΦΗ-«Δεν λογίζεστε ως άνθρωποι»
Το ποσό που δίνει η Τραμπζονσπόρ στην ΑΕΚ για τον Ρότα