Πληροφορίες για μεταγραφική βόμβα από Άρη-Βλέπει Μοντνόρ ο Παναθηναϊκός

«Μεγάλη μπάλα παίζει μεταγραφικά ο Άρης, ο οποίος θέλει εν όψει Ιανουαρίου να κάνει το μπαμ στη Cyprus League φέρνοντας έναν παικταρά τη Λεμεσό», όπως αναφέρει δημοσίευμα σε ελλαδικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελαφρά Ταξιαρχία που είναι αυτή τη στιγμή στο -1 από την πρωτοπόρο Πάφο και στο +3 την τρίτη ΑΕΚ, παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το σημαντικό είναι πως δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπως οι Κυπελλούχοι Κύπρου.

«Θεωρούν πως οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην ιστορία τους είναι πολλές. Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα με έναν παικταρά μεσοεπιθετικό», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Καταληκτικά, προαναγγέλουν ότι ο επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού, Ζαντέν Μόντνορ θα πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα