Πέταξε την ευκαιρία στον κάδο των σκουπιδιών, αλλά κρατήθηκε στις ράγες-Πρόωρος τελικός με την Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ, σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη και με τον κόσμο στο πλευρό του, είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει τον αντίπαλό του στη βαθμολογία και να συνεχίσει το κυνήγι της Πάφου, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε άλλα σχέδια και με γκολ στα τελευταία στάδια του αγώνα πήρε τη νίκη.

Οι γαλαζοκίτρινοι, εάν κέρδιζαν, θα ψαλίδιζαν τη διαφορά από την κορυφή, αφού η Ομόνοια κέρδισε την Πάφο και θα έμπαιναν για τα καλά στη μάχη του τίτλου, αφού θα βρίσκονταν στο μείον οκτώ από την πρώτη θέση.

Η ήττα από τον Άρη, ευτυχώς δεν στοίχισε στον ΑΠΟΕΛ περισσότερο, αφού εάν κέρδιζε η Πάφος θα έμενε 14 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Το μείον έντεκα στο οποίο είναι σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, μοιάζει μεγάλη απόσταση, όμως εάν οι γαλαζοκίτρινοι χτίσουν ένα σερί με συνεχόμενες νίκες, θα μειώσουν τις διαφορές και θα μπουν φουριόζοι στη μάχη του τίτλου.

Το πρώτο βήμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο αντίπαλος είναι η αιώνια αντίπαλος, Ομόνοια, η οποία επίσης ψάχνει τη νίκη που θα τη βοηθήσει να συνεχίσει το κυνήγι του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίθεση Ομόνοιας κατά Μάριου Χριστοφόρου-«Ίδιος άνθρωπος, ίδιες φάσεις, διαφορετικές αποφάσεις-Σαπίλα»
Επική ανατροπή στο φινάλε για την Ομόνοια 29Μ με 2-1 και πρώτη ήττα του Απόλλωνα επί Αυγουστή
Ομόνοια: «Ο διασυρμός της κυπριακής διαιτησίας στο μεγαλείο της»
Στα «ερυθρόλευκα» ο Ντε Λούκας
Ο «άτυχος» Εγγλέζου φεύγει από ΑΕΚ και ντύνεται «πορτοκαλί»
Οι επιλογές των Πετράκη και Αυγουστή ενόψει του Ομόνοια 29Μ - Απόλλων
ΑΠΟΕΛ: Στην «πρίζα» για τον Πιέρο Σωτηρίου
Απόλλων Λεμεσού: Συμφωνία με Ντίλα Γκλόρι για τον Βάουτερ
Η εποχή Μαρίνου Σατσιά ολοκληρώθηκε με δυο νίκες και δίχως γκολ μέσα στο 2025
Νέα Σαλαμίνα: «Η κίνηση του Ανδρέα Μακρή αποτελεί παράδειγμα αθλητικού ήθους και αξιών»