Τσακίρης: «Φήμες για νέα ποινή χάδι στον ΠΑΟΚ-Η εικόνα όμως μιλά από μόνη της»

Τη δυσφορία που βγαίνει από πλευράς ΑΕΚ μετά τη φημολογία των τελευταίων ωρών πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πέσει στα μαλακά και από την ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στο πάρκινγκ της OPAP Arena μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ακούγεται από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες πως πάμε σε ποινή-χάδι για τον ΠΑΟΚ και από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ μετά από αυτή της ΔΕΑΒ που επέβαλε 50.000 ευρώ πρόστιμο και για κάτι μπουκάλια του Παναργειακού έκλεισε όλο το γήπεδο», τόνισε.

«Η κλήση του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ δεν έγινε με τον ενδεδειγμένο τρόπο, όπως επίσης και η έκθεση της αστυνομίας αυτά που αναφέρει δεν αποτυπώνουν στο ελάχιστο όσα έγιναν. Ευτυχώς η εικόνα μιλάει από μόνη της, γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε με τίποτα να προβληθεί το βίντεο στην εκδίκαση», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Έβαλε υπογραφή και ανακοινώθηκε ο Τάσος Δώνης
MVP της σεζόν στη Stoiximan Super League ο Τζολάκης
Με βίντεο από τα εργομετρικά ανακοίνωσε Σταφυλίδη ο ΑΠΟΕΛ
Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον Ρότα
Το ποσό που δίνει η Τραμπζονσπόρ στην ΑΕΚ για τον Ρότα
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ και Άρη στο δεύτερο προκριματικό του Conference
Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό του Champions League αν αποκλείσει τη Ρέιντζερς
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»