Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ-Πέθανε ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου

Tον αδόκητο θάνατο της Μαργαρίτας Οικονομοπούλου σε ηλικία 34ων ετών θρηνεί το ελληνικό βόλεϊ και ο ελληνικός αθλητισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, η 34χρονη παλαίμαχος βολεϊμπολίστρια και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, βρισκόταν με μία φίλη της διακοπές στη Ταϊλάνδη και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε στο αεροδρόμιο της χώρας.

Η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου ξεκίνησε το βόλεϊ στον Ηρακλή Κηφισιάς. Αγωνιζόμενη ως κεντρική φόρεσε τη φανέλλα των ΖΑΟΝ, Πανελληνίου, Α.Ο. Πεύκης, Παλλήνης, Νίκης Αμαρουσίου και Παμβοχαϊκού, ολοκληρώνοντας την καριέρα της το 2022.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και σύσσωμο το Ελληνικό Βόλεϊ με βαριά καρδιά εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον ξαφνικό θάνατο της Μαργαρίτας Οικονομοπούλου.

Η βολεϊμπολίστρια με θητεία σε πολλές ομάδες των Αθηνών άφησε την τελευταία της πνοή στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης. Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και στον χώρο του αθλητισμού καθώς ήταν αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α.

Είχε γεννηθεί 11.04.1990 και από μικρή ηλικία ξεκίνησε βόλεϊ στον Ηρακλή Κηφισιάς. Αγωνίζονταν ως κεντρική. Το 2022 σταμάτησε την ενεργό δράση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…»

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

ΝΒΑ: Αρχίζουν τα playoffs, με φαβορί τους Σέλτικς-Κόντρα στους Πέισερς η πρώτη μάχη του Αντετοκούνμπο
Για πρώτη φορά οι γυναίκες αθλήτριες θα είναι περισσότερες από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες
Πρώτος στον κόσμο ημιμαραθώνιος ρομπότ-ανθρώπων στο Πεκίνο
Ρεαλιστής ο Χάμιλτον: «Προς το παρόν προσπαθώ να μπω στην πρώτη δεκάδα»
Τρίτη συνεχόμενη νίκη και βήμα παραμονής για την Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 93-71: Διέλυσε τους Βαυαρούς και τώρα Ολυμπιακός
Οι Γκρίζλις νίκησαν τους Μάβερικς και παίζουν στα playoffs με τους Θάντερ
Αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς λόγω αδιαθεσίας-Πέρασε ο Φις στο τουρνουά της Βαρκελώνης
Μεγάλο πλήγμα για τη Μπάγερν-Χωρίς Έντουαρντς κόντρα στη Ρεάλ
Έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού ο Γουόκαπ, κανονικά ο Βιλντόζα